- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasama tam olarak sığıyor sanırım hocam bende siparişi geçiyorum şuanda. (Phantom spirit 120 se)Tüm ramlere değiyor neredeyse ön fanı milim yukarı kaydırıyorsunuz sorun çözülüyor herhangi bir negatif etkisi olmaz
Kasama tam olarak sığıyor sanırım hocam bende siparişi geçiyorum şuanda. (Phantom spirit 120 se)Tüm ramlere değiyor neredeyse ön fanı milim yukarı kaydırıyorsunuz sorun çözülüyor herhangi bir negatif etkisi olmaz
Hayırlı olsunKasama tam olarak sığıyor sanırım hocam bende siparişi geçiyorum şuanda. (Phantom spirit 120 se)
Teşekkürler hocam, daha iyileri sizin olsun.Hayırlı olsun![]()
Selamlar, R7 7800X3D işlemcim için hava tipi soğutma önerisi yapabilir misiniz ? Bütçem 2, 2.5k.
Kasama uyumlu olur mu ? Kaç dereceleri görürüm ? 75 I geçmemesi benim için çok iyi olur çünkü sıcaklığı kafaya takan biriyim.
Kasam:
![]()
Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.068,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı performansı mı veriyor hocam ? Ben çünkü phantom spirit 120 se no rgb aldım 1547 TL’ye geldi.![]()
Arctic Freezer 36 DUO - Intel / AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00121A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 36 DUO - Intel / AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00123A) Alüminyum Üst Plakalı Yüksek Sınıf Kaplama İtme-çekme konfigürasyonuna sahip Freezer 36, verimli soğutma performansının yanı sıra tasarımıyla da göz dolduruyor. Isı borularının...www.teknobiyotik.com
Thermalright alma. Peerless assasin dual towera göre mid bir soğutucu. Arctic daha sessiz, daha küçük ve daha şık. Aynı performansı veriyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Freezer 36 varken peerless assasin ya da phantom spirit alanları anlamıyorum. Alıcaksanız çift kule adam gibi bir şey alın. Tek kule aynı performansı veren soğutucu varken neden çift kule mid bir soğutucus alıyorsunuz. Dilimde tüy bitti ama hala önerenler var.
Ya evet. Arcticin ısı boruları çok daha iyi. Tek kule ile aynı performansı veriyor. Fanları çıkarıp takması aşşırı kolay. Montajı da aynı şekilde. Sen o eşşek kadar şeyi kasaya sokcam, rame değmesin, temizlerken nasıl sökücem diye çok düşünürsün.Aynı performansı mı veriyor hocam ? Ben çünkü phantom spirit 120 se no rgb aldım 1547 TL’ye geldi.
pişman olunacak bir ürün değil pearless asasin çok öyle anlatmışsınız hocam arctic soğutucuda başarılı mı evet ama düşük bütçede tright gayet iyi bir seçenek ikisi de parasını hak ediyor montajı o kadar zor değilYa evet. Arcticin ısı boruları çok daha iyi. Tek kule ile aynı performansı veriyor. Fanları çıkarıp takması aşşırı kolay. Montajı da aynı şekilde. Sen o eşşek kadar şeyi kasaya sokcam, rame değmesin, temizlerken nasıl sökücem diye çok düşünürsün.
https://www.teknobiyotik.com/arctic...ar-acfre00121a-41903.html?ref=akakce&v=1.93.2
Havale ile 1660 tl. Net bunu alırdım.
hocam size bir sorum daha olacaktı. İşlemcim R7 7800X3D zaten söylemiştim, bir arkadaş kule tipi al paranı fazla harcama ve biosa gidip bir kaç söylediğim ayarı kapat sıcaklıklar ciddi anlamda düşer demişti curve optimizer gibi bir olay sanırım görselini bırakıyorum böyle bir şey mümkün mü ?pişman olunacak bir ürün değil pearless asasin çok öyle anlatmışsınız hocam arctic soğutucuda başarılı mı evet ama düşük bütçede tright gayet iyi bir seçenek ikisi de parasını hak ediyor montajı o kadar zor değil
doğru bilgi hocam ama ben stok kullanmayı tercih ederdim sanırım tam bilmiyorum core performans boost ayarı bu başka bir ismiyle dediğim gibi emin değilim gücü kısıyor işlemcinin biraz ama sıcaklıkları iyi düşürüyor bence 7800x3d gibi canavar bir işlemci alıp gücünü kısma tarzı şeyler yapmak bana mantıklı gelmiyor bilemiyorumhocam size bir sorum daha olacaktı. İşlemcim R7 7800X3D zaten söylemiştim, bir arkadaş kule tipi al paranı fazla harcama ve biosa gidip bir kaç söylediğim ayarı kapat sıcaklıklar ciddi anlamda düşer demişti curve optimizer gibi bir olay sanırım görselini bırakıyorum böyle bir şey mümkün mü ?
Buyrun
Bunun bir zararı olur mu ? İşlemcimi ortalama sıcaklıklarda kullanmak en büyük hedefim.
Fiyat aynıyken ya da yakınken thermalright tercih etmem.pişman olunacak bir ürün değil pearless asasin çok öyle anlatmışsınız hocam arctic soğutucuda başarılı mı evet ama düşük bütçede tright gayet iyi bir seçenek ikisi de parasını hak ediyor montajı o kadar zor değil
Hocam bende aynısını düşündürüyordum fakat arkadaş dedi ki, o kadar güçlü bir cpu ki kıssan bile performans düşmüyor demişti. Herhangi bir sorun olmayacaksa yapmayı düşünüyorum.doğru bilgi hocam ama ben stok kullanmayı tercih ederdim sanırım tam bilmiyorum core performans boost ayarı bu başka bir ismiyle dediğim gibi emin değilim gücü kısıyor işlemcinin biraz ama sıcaklıkları iyi düşürüyor bence 7800x3d gibi canavar bir işlemci alıp gücünü kısma tarzı şeyler yapmak bana mantıklı gelmiyor bilemiyorum
sanmıyorum hocam illa etki eder ben etki etmese de yine stokta kullanmayı tercih ederdimHocam bende aynısını düşündürüyordum fakat arkadaş dedi ki, o kadar güçlü bir cpu ki kıssan bile performans düşmüyor demişti. Herhangi bir sorun olmayacaksa yapmayı düşünüyorum.