MctCan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 760
Bunu tavsiye ederim beyazı kullanıyorum 1 senedir.
size noctua nh d15 öneririm.360ml sıvı soğutmalardan çok daha güçlüdür ve çok çok çok sessizdir.Merhabalar
7800x3d geçmeyi düşünüyorum fakat şuan ki thermalright (modelini bilmiyorum ne yazık ki) kule tipi soğutucum biraz fazla gürültülü çalışıyor. İlla hava soğutucu veya sıvı soğutucu alıcam diye bir isteğim yok. Tek isteğim iyi performansın yanında mümkün olabildiğince sessiz çalışması. Sıvı soğutma önerecek arkadaşlar için 5000-6000 arası bir bütçem var.
Şimdiden teşekkürler.
bu ürünü alabilirsin fiyat performans arkadaşım kullanıyor aynı işlemciyle memnun![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bütçemi çok aşıyor maalesefsize noctua nh d15 öneririm.360ml sıvı soğutmalardan çok daha güçlüdür ve çok çok çok sessizdir.
Bunu al geç. Sıvı soğutmaya para verme. Paran cebinde kalsın.bu ürünü alabilirsin fiyat performans arkadaşım kullanıyor aynı işlemciyle memnun
Arctic zoko amiral kasaya sığar mı hiç emin olamadımKule tipi phantom sprit
Sıvı
arctic liquid freezer 3