Neler Yeni

Ryzen 7 7800X3D için hangi soğutucuyu tercih etmeliyim?

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Mert Camran
ne alaka 6 bakır borulu snowman 4 bakır borulu dark marka soğutucudan daha her halükarda daha mı iyi? 120mm phantom spirit se alırdım ben. Belki 2 derece daha soğuk çalışır frost commander fakat spirit ise sessiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden? niye ömrü kısa olan bir şey alınsın ki?
Ömrü kısa olmuyor sıvı soğutucuların 😊

~helloworld

80+ Bronze

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan

~helloworld

80+ Bronze
değil bu daha iyi
Amma yardımcı oldun ha konuya bir mesaja gülme emojisi başka bir mesaja gelip değil bu daha iyi dedin baya bi yardimci oldun. E açıklamasını da yap bakalım hangi konuda hangi alanda daha iyi?

Bünyamina

80+ Platinum
Amma yardımcı oldun ha konuya bir mesaja gülme emojisi başka bir mesaja gelip değil bu daha iyi dedin baya bi yardimci oldun. E açıklamasını da yap bakalım hangi konuda hangi alanda daha iyi?
Gıda alanında baya iyi. İyi ki sordun. Bu bilgiyi öğrenmen iyi oldu.

Son düzenleme:

~helloworld

80+ Bronze
Gıda alanında baya iyi. İyi ki sordun. Bunu bilgiyi öğrenmen iyi oldu.
Tamam sensin. Sen daha yararlı çıktın. Ben tartışmayacağım neyin iyi olduğunu söyledim siz boş konuşmaya devam edin konu sahibi de artık kendisi ne istiyosa onu alır.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
Neyse hakaret etmeyeceğim ne demişim orada değil daha iyi demişim ne yapayım makale mi yazayım senin attığın alakasız gerçek olmayan cevapa güldüm

~helloworld

80+ Bronze
Neyse hakaret etmeyeceğim ne demişim orada değil daha iyi demişim ne yapayım makale mi yazayım senin attığın alakasız gerçek olmayan cevapa güldüm
hakaret edecekmiş allah allah kimsin ki sen. Madem çok biliyorsun neyi iyi onu söyle dedim. Sabahtan beri lagaluga yapıyorsun lafı oraya buraya götürüyorsun ha bana desen ki bilmiyorum farkı nedir neyi iyi neyi kötüdür sazan gibi atladım konuya buçuk bilgimle yazdım o lafı, sabahtan beri de lafı oraya buraya döndermemin sebebi araştırıyorum bu ondan iyi midir iyiyse neyi iyidir bilgi edinicem sana öyle laf atıcam desen ben zaten sorun etmem

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
hakaret edecekmiş allah allah kimsin ki sen. Madem çok biliyorsun neyi iyi onu söyle dedim. Sabahtan beri lagaluga yapıyorsun lafı oraya buraya götürüyorsun ha bana desen ki bilmiyorum farkı nedir neyi iyi neyi kötüdür sazan gibi atladım konuya buçuk bilgimle yazdım o lafı, sabahtan beri de lafı oraya buraya döndermemin sebebi araştırıyorum bu ondan iyi midir iyiyse neyi iyidir bilgi edinicem sana öyle laf atıcam desen ben zaten sorun etmem
niye bu kadar kastın sen ya :D triplere bak bilmiyorsan yazmayacaksın bu kadar basit 140mm fanı olan ve fanları daha sağlam olan bir soğutcuyla diyorsun ki zayıf olan daha iyi bu kadar kasma erken yaşta gidersin tahtalı köye stresten hadi kal sağlıcakla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,416
Üyeler
163,492
Son üye
hadoliwe60
Top Bottom