Arama sonuçları: *

1. K

Arctic Freezer Liquid 2 Argb 4799TL H.o? G.o?

ben yazlıktaki bilgisayarımda arcibisiz arctic2 rev7 kullanıyorum bu konular redditte çok tartışıldı zamanında. aldıktan sonra buraya yazmak geç oluyor. ben üzeri ışıklı mışıklı arcibili hiçbirini önermiyorum. lgbt işleri yoksa siz de arcibisiz bir tane alın. çünkü özetle oraya gökkuşağı...
  2. K

yok link doğru. ama illa aramaya üşeniyorsanız ben özet geçeyim contası (işlemci bakır plate contası) içindeki sıvı ile yavaş yavaş eriyor. karışıyor. rev4 oldu revision5 oldu rev6 oldu rev7 oldu sorunu çözdüler. ayrıca sıvının bakır plakaya temas ettiği metrekare de düşük. örnek:
  3. K

rev3. kronik sorunlu model. iki bin liraya düşerse belki alırdım.
  4. K

Yardım TDP artırıyorum yine düşüyor

u işlemci = uzun batarya saati için düşük performans. 5-6 saat film falan izleyebilin diye. oyun amaçlı değil. bisikletten uçak performansı istemeyin, üzmeyin bisikleti.
  5. K

Termal Macun önerisi alabilir miyim?

bilgi vermeden alamazsın.
  6. K

Sıvı Soğutma Yardımı

merhaba, pompa (işlemci üzerinde) radyatörden ne kadar aşağıda olursa o kadar suyu itebilir. bu yüzden radyatörün yukarı takılması öneriliyor. ikincisi ise fanlar havayı kasanın dışına üflemeli. eğer içeri üflüyorsa söküp, fanları ters takabilirsin. kolay gelsin.
  7. K

Termal pad ne zaman değişir ? Notebook

birçok ortalama üstü termal ped fabrikasyondan daha kalitelidir. önemli olan kalınlığını ölçmesi. 1mm, .8mm, 1.2mm
  8. K

Termal pad ne zaman değişir ? Notebook

hangi sıcaklık? bir sürü sıcaklık var.
  9. K

Yardım LAPTOP DEĞERLERİM NASIL?

leptapla performanslı oyun oynanmaz.
  10. K

Yardım LAPTOP DEĞERLERİM NASIL?

gddr6 vram'leri 75 derece üstünü çok sevmiyor.
  11. K

7800x3d için sıvı soğutma önerisi

arctic liquid freezer 3'ler çıktı çok daha ucuza. arctic liquid freezer iii. aynı pompa, bakır plaka üzerinde daha fazla su akış alanı, daha iyi, daha büyük vrm fanı. 4300 lira. https://www.jumbum.com.tr/fan-sogutucu/cpu-sivi-sogutma/Arctic-Liquid-Freezer-III-360
  12. K

mk-4 termal macun alınır mı

0.5 gramı 2 kullanımlıktır. daha fazla yoğurtlaya yoğurtlaya sürünce daha iyi olmayacak.
  13. K

Yardım Hangi termal macunu alıyım

okuduğunu anlayamıyorsun. sıkıntı macunda değil. sıkıntı soğutmada. soğutma bloğunun ısısı ile çipin ısısı çok yakın ve yüksek. aradaki fark macunla ilişkili. bu leptaplarda çip 96 derecede bakır 88 derecede git en iyi macunu sür belki 2 derece farkeder.
  14. K

Yardım Hangi termal macunu alıyım

leptap için pahalı ve en iyi termal macun almayın. çünkü gerek yok. wipaste c2 gibi fp ucuz bir macun alabilirsiniz. nedenine geleyim. leptaplarda daha iyi macun daha iyi sonuçlar vermez. macun çip yüzeyi ile bakır arasında sıcaklığı iletir. ancak leptaplarda sorun macunda değil bakırda...
  15. K

Sıvı Soğutma 360mm arasında hangisi daha iyi (13700K) için

hiçbiri yetmez yük altında. ama oyun oynamak dizi izlemek için bunlar gibi hesaplı bir şey alabilirsiniz.
  16. K

LAPTOP TERMALMACUN ÖNERİSİ

leptapa bu kadar kaliteli macun sürülmez. leptaplar kaç tdp 45? 65? o macun 250w soğutmak için kullanılmalı. wipaste c2 alabilirsiniz fp ama en iyisini daha iyisini alınca da daha iyi olmayacak 1-2 derece fark eder leptap çünkü yani
Top Bottom