Sizce nasıl ? Valorantta max 92 derece ortalama 86 derecelerde geziyor altında fan yok ve oc li işlemci ve ekran kartı.
gddr6 vram'leri 75 derece üstünü çok sevmiyor.
Oc li kullanmasam mı acaba bilemedim. yani %10 performans için cihazı yormaya değer mi?fazla ısınıyor bende boşuna almayın demiyorum.
leptapla performanslı oyun oynanmaz.
ben işlemci sıcaklığından bahsetmiştim aslında 82-90 derece arası geziyor ocli şekilde 5 ghz e kadar çıkıyor ekran kartı da max %90 kullandımda 69 ları gördüm burada sorun nerede oc yi geri alında işlemci 82-85 lere ekran kartı 65 lere düşüyor.fazla ısınıyor bende boşuna almayın demiyorum.
Hayır bu sıcaklıklar iyi mi yani sorun olur mu demek istiyorum OC yaptım zaten cihaza ve farkettiyseniz sonucu inceleyin min %5 performans artışı var her parçada.Sıcaklığı düşürmek istiyorsan işlemci performans arttırma modunu devre dışı bırakabilirsin dostum.
Sorun olmaz. Bende aşağı yukarı aynı sıcaklık değerlerini alıyorum. İşlemci performans arttırma modunu kapattığında da 1-2fps düşüşü oluyor ancak sıcaklık değerleri neredeyse 3/1 i kadar azalıyor. Böyle birşeyden de haberin olsun yani.Hayır bu sıcaklıklar iyi mi yani sorun olur mu demek istiyorum OC yaptım zaten cihaza ve farkettiyseniz sonucu inceleyin min %5 performans artışı var her parçada.
Ben kendim OC yaptım ekran kartına da işlemciye de ve falorantta 10-40 fps arası fark etti neredeyse ortalama 30 fps arttı.Sorun olmaz. Bende aşağı yukarı aynı sıcaklık değerlerini alıyorum. İşlemci performans arttırma modunu kapattığında da 1-2fps düşüşü oluyor ancak sıcaklık değerleri neredeyse 3/1 i kadar azalıyor. Böyle birşeyden de haberin olsun yani.
throttlestop yükleyip turbo frekanslarının sayılarını düşürebilirsin maxta 85 civarına inene kadarSizce nasıl ? Valorantta max 92 derece ortalama 86 derecelerde geziyor altında fan yok ve oc li işlemci ve ekran kartı.
İyi de benim cihazım zaten OC li Normal stok haline çevirsem 80-82 derecelere iniyor zaten.throttlestop yükleyip turbo frekanslarının sayılarını düşürebilirsin maxta 85 civarına inene kadar