Neler Yeni

Monster laptop RTX 3070 çok ısınıyor

VictoRs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
furkan
Hocam gidin söyleyin ekran kartına macun sürmediklerini soket değişiminin olmadığını belirtin. Size olumlu dönüş yapmazlarsa tüketici hakem heyetine başvurunu yapacağınızı belirtin. Gerçekten bu vakayı tekrar duydum. Macun değişimi yaptık diyip hiç macun sürmeden veren servis yine bi boklar yemiş. Belli macunlarda bi problem olduğu.
Uff 30 bine aldım bu laptop u başıma bela oldu kasa alcaktım aslında ama evde koyacak yer yok bunu kaçtan satabilirim hafif çizikleri ve renk solması var kutu fatura vs hiç bir şey yok

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Uff 30 bine aldım bu laptop u başıma bela oldu kasa alcaktım aslında ama evde koyacak yer yok bunu kaçtan satabilirim hafif çizikleri ve renk solması var kutu fatura vs hiç bir şey yok
Hocam valla pahalıda almışsınız açıkçası bide masraf benim tavsiyem yapıp satın hele elinizde macun var ise bana kalırsa tamamen açın dip köşe temizlik yapın. Blokları çiplerin üstündeki macunu tozları tamamen temizlediğinize emin olun. Sonrasında fazlaya kaçmayacak şekilde kendi macununuzu sürün hatta yaptığınız her aşamayı burda paylaşın görsel ile beraber ilerleyelim. Sonrasında fanların çalıştığına emin olmak için arka kapağı kapatmadan çalıştırın ve fan hızlarını arttırarak çalıştıklarından emin olun. Occt işlemci testi ve furmark ekran kartı testlerini yapın. Ayrıca sahibindende aynı modeli satan kişileri bulup alıcı gibi furmark ve occt işlemci test sonuçlarını isteyin bu şekilde rahat ve gerçekçi bi karşılaştırma yapabilirsiniz.

VictoRs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
furkan
Hocam cihaz temiz olsada satamam batarya soketinin değişmesi lazım static enerji var laptopda alan kişi fark ettiği anda işler bozulur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cihaz temiz olsada satamam batarya soketinin değişmesi lazım static enerji var laptopda alan kişi fark ettiği anda işler bozulur
Yaptırmam lazım her türlü

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

Yaptırmam lazım her türlü
Hocam soketteki problem ne tam olarak statik enerji olsa açılmaz laptop zaten. Bu dediğim işlemleri yaparken bataryanın kablosunu sökün. Ayrıca bios pili ulaşılabilir bi yerdeyse onuda sökün işlemler bitince takarsınız.

VictoRs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
furkan
Hocam soketteki problem ne tam olarak statik enerji olsa açılmaz laptop zaten. Bu dediğim işlemleri yaparken bataryanın kablosunu sökün. Ayrıca bios pili ulaşılabilir bi yerdeyse onuda sökün işlemler bitince takarsınız.
Bilmiyorum sıvı teması var sarılaşmış ucu

Ve watt değeri yükseldikçe elektriklenme okadar yüksek oluyor şarjdan çıkarınca bir şey olmuyor

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

Ve watt değeri yükseldikçe elektriklenme okadar yüksek oluyor şarjdan çıkarınca bir şey olmuyor
Hocam buna ben bi çözüm söyleyemem anca dediğim işlemler ile montajın doğrulundan emin oluruz . Bu sorun için monstere gitmeniz lazım değişim yapılmadığını macun sürülmeden verildiğini adamlara söyleyin hem para alıp hem yapmıyorsunuz diye yüzlerine vurun değiştirsinler parçayı yoksa davalık olacaklarını söyleyin yapabileceğiniz şey bu . Rezil personeller.

VictoRs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
furkan
Hocam buna ben bi çözüm söyleyemem anca dediğim işlemler ile montajın doğrulundan emin oluruz . Bu sorun için monstere gitmeniz lazım değişim yapılmadığını macun sürülmeden verildiğini adamlara söyleyin hem para alıp hem yapmıyorsunuz diye yüzlerine vurun değiştirsinler parçayı yoksa davalık olacaklarını söyleyin yapabileceğiniz şey bu . Rezil personeller.
Tamam hocam en kısa sürede gitmeye çalışacağım çok teşekkürler ilgilendiğiniz için

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Tamam hocam en kısa sürede gitmeye çalışacağım çok teşekkürler ilgilendiğiniz için
Rica ederim hocam ne demek. Bu firmanın bu kadar yetkisiz personel sahibi olması kötü bir durum.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Görkem çetinkaya
Monster tulpar v21.5 modeline sahibim
Laptop a neler yapsam da tam kapasitede çalışmıyor mesela ekran kartı 140w oyunu ilk açtığımda 1 dk ve ya 2 dk 140w da çalışıyor sonra 105w a düşüyor işlemcide 5.1ghz olmasına rağmen 3.6ghz'yi geçmiyor ısılar şu şekilde gpu 86 cpu 92 max cihazda mx6 sürü lü fanlar turbo da çalışıyor ama tam verim alamıyorum servise gittim kaç kere ama çözüm bulamadım sizce ne yapmalıyım
Monster alinmaz artik

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Görkem çetinkaya
Tüm laptoplar ısınıyor asus tuf cpu 95 falan görüyor monster la alakası yok
AYnen dostum monsterla alakası yok. Asus tuf o rog da mi oyle. Tufu alirken biliyorsun ne alsigini monsterds ise hepsi oyle

Top Bottom