Arama sonuçları: *

1. kylox

SIVI SOĞUTUCU KABLOLAMASI NASIL YAPILMALI

Canımsın hee <3
  2. kylox

Orda olsam senin için en temiz şekilde kabloları ayarlardim da uzaktan zor gibi bı at istersen başka bakan olursa onlar da yardımcı olur <3
  3. kylox

Burdan görmeden cevap vermek zor bunun için donanım arşivi ve bir çok kişinin videoları var onları izleyerek daha iyi anlarsın kafana sokmuş olursun burdan okuyarak yapmak yerine önerim bu <3
  4. kylox

MSİ ANAKART AMD RYZEN İŞLEMCİ OVERCLOCK YAPMA

Özür dilerim şimdi aktif oldum çoğu kişi bakmış zaten anakart yeterli olmadığına bu yüzden ilk bı araştır dedim uyumlu mu? diye böyle sorunlar çıkabilir çünkü ısınma konusunda pek bilgim yok ne kadar sıcaklığa çıkacak fln ondan emin değilim <3
  5. kylox

Çözüldü✓ 4500 tl ye kadar sıvı soğutucu tavsiyesi

Bilmiyorum bence hala kaliteli geliyor
  6. kylox

Bı belirt ona göre bende bakam tam bilmiyorum çünkü benim de bakmam lazım
  7. kylox

Rica ederimm güzel bı araştırma ile düzgünce yapabilirsin <3
  8. kylox

Burdan bakabilirsin daha kolay anlatım ile anlarsın YouTube da büstürü video var zaten onlardan da yardım alabilirsin onun dışında gerçekten hızlandırmak istiyorsan yapabilirsin bı sorun olmaz ama bunu araştırıp en azından düzgün şekilde öğrenerek yap bi hata yaparsan kendi başına kalır önerim...
  9. kylox

Çözüldü✓ 4500 tl ye kadar sıvı soğutucu tavsiyesi

Sıvı soğutma olarak bunu tavsiye ederim MSI sıvı soğutmaları gayet iyi bence buna bakabilirsin 360m hali de bı 500tl fark var o kadar önerim bu <3...
  10. kylox

Soğutma biraz fazla mı olmuş?

Cansın kriz geçirmem artık <3
  11. kylox

Bı sorun çıkarmaz diye biliyorum sadece yamuk olması benim gibi hastaların sinirini bozabilir jcmsjxsmnxsk ama üste de takabilirsin hem daha güzel gözükür benim de sinirlenmeme gerek kalmaz <3
  12. kylox

NASA bilgisayarı ama gayet güzel bence yazları baya rahat ettiriyordur güzel düşünülmüş <3
  13. kylox

Overclock u nerden yapmalıyım

Bana göre bios donanım arşivi de zaten bios dan yapıyor diye biliyorum bana göre bois daha mantıklı ama diğer kişilerin cevaplarını da bekle ona göre bak <3
Geri