Arama sonuçları: *

1. leroxy

Monster Abra A5 V17.2 Sıvı Metal Uygulamalımıyım ?

Uyguladınız mı?
  2. leroxy

Icedragon pullwark sıvı metal kullanmalı mıyım?

Uyguladınız mı?
  3. leroxy

Sıvı metal uzun vadede akar mı?

Merhaba, diğer konulardaki gibi konuyu uzatmak istemiyorum. HP Victus 15'im var. i5-13500H ve 4050 var. Servise gönderdim sıcaklıklarda değişim olmadı. Kendim Thermal Grizzly Kryonaut sürdüm 1 hafta sonra sızma yaptı eskisine döndü, kıvamlı macun olarak Pullwark Bold aldım daha da kötü oldu...
  4. leroxy

Gskill Ripjaws V ram overclock

Vanguard açıksa tray'den devre dışı bırakmayı dene.
  5. leroxy

400-500 TL bütçeye AM4 işlemci soğutucu

param yok :)
  6. leroxy

Hocam bunu pek alamayacak gibiyim. Daha yakın zamanda almam gereken çok şey var. Arada da 400TL fark var. Öğrenciyim nasıl olsa para yok.
  7. leroxy

Evet gerçekten iyi indirimmiş. Düşüneceğim.
  8. leroxy

2 yıldan fazla süredir Ryzen 5 3500x kullanıyorum, birkaç ay önce ekran kartı olarak 3060'a geçtim ancak işlemci ilk zamanlar iyi olsa da son zamanlarda 3060 ile pek iyi çalışmamaya başladı. Birkaç gün içerisinde 5500 almayı düşünüyorum. Evet 3060 için en garanti 5600 falan almak daha mantıklı...
  9. leroxy

3.9GHz ile 4GHz arasında - 4GHz ile 4.2GHz arasında çok fark var mı?

Kullanımda çok fark yok, oyunda nadiren var. Örneğin ben 3.8GHz Auto voltaj verirsem poligondaki belli bir konumda 146FPS civarı alıyorum. 4GHz Auto voltaj verirsem o aynı konumda 165FPS alıyorum örneğin. İşlemci bazlı oyunlarda çok küçük etkileri oluyor ama pek fark edilmiyor. 3.9GHz 61...
  10. leroxy

R5 3600 - 4.0GHZ 0.925 Volt ?

param olsa 5600x alırım senin gibi zengin değiliz aslan..
  11. leroxy

Daha önce @keremcnsz24 ile +0.3125 Offset ile 4.1GHz denemiştik. 30dk AIDA sorunsuzdu ama 1.5 saat oyunda zortladı. O yüzden 4GHz Auto kullanıyorum. 1.3v çalışıyor.
  12. leroxy

Bende 3500x var, 4GHz 1.3V çalışıyor.. Buna da şükür :peeposad:
  13. leroxy

0.9 ve 4GHz mi.. Bu değerler mümkün mü gerçekten 😳
  14. leroxy

Termal Macun değişimi sonrası işlemci sıcaklık değerlerim!

İletkenlik vb. olarak çok daha iyi biliyorum ama gerçekten uğraşmak istemedim, hazır uğramışken oradan alayım dedim. Denemeyi düşünüyorum ama ekran kartının garantisini etkiler diye biliyorum.
  15. leroxy

Ekran kartım evet sıcak. Rog Strix RX570. Kasa fanlarının devrini düşürdüm ondan olabilir. Termal macun değişimi öncesi ayar yaptığım için kasa fanları olması gerekenden yavaş çalışıyor. Ama yine de ekran kartım bayağı sıcak çalışıyor. Sebebini bilmiyorum..
  16. leroxy

Yakın zamanda bilgisayarımı temizlemek için işlemci fanımı söktüm ve ne göreyim! İşlemcide neredeyse hiç macun yoktu. Ben de MX-4 Önerilmesine rağmen kargo vb. şeylerle uğraşmak istemediğimden ve yolumun üstü olduğundan Vatan'dan Thermaltake TG-30 Aldım. Termal macun değişimi sonrası ciddi...
  17. leroxy

Molex fanı nasıl pil veya usb ile çalışacak hale getiririm?

Ufak çaplı bir klima projem var ancak öne de bir fan takmak istiyorum. Usb veya pil ile güç alabilmesini sağlayabilirim? Fan molex ve çok eski. siyah ve sarı kabloyu yerinden söküp nereye bağlayabilirim?
  18. leroxy

Laptop ve PC'de kullanmalık kaliteli termal macun ve soğutucu önerisi

Laptop'ın CPU ve GPU macunlarını yenileyeceğim. Alalı 3 yıl oldu. Masaüstünde de CPU macununu yenileyeceğim. PC'de macun neredeyse tamamen kurumuş. Macunun tamamı stok fanın üstünde ve sıcaklık değerlerim ciddi anlamda fazla ve oynak. Soru 1: Masaüstünde termal macun değişimi yaparsam CPB...
  19. leroxy

GPU/CPU'nuz en fazla kaç derece gördü?

GPU/82 Derece/Benchmark CPU/74 Derece/Nerede hatırlamıyorum
  20. leroxy

GTX1660S Mining için overclock

@RevDeisDou yardımcı olabilir. Gpu'ya bir Uv ve belleklere oc yapmanız lazım. Gpu uv tarafını bilemem ama gpu-z üzerinden bakın, belleklerinizin markası kaliteliyse sonuna kadar çekin ve normalden biraz daha fazla voltaj verin (belleklere).
Geri