Arama sonuçları: *

1. malikoza

3600X için sıvı soğutma şart mı

Arkadaşlar burada konu açmıştım buna istinaden bana kasamın değiştirilmesi söylenmişti. Kasayı ve psu değiştirdim. Cooler Masterin mb511kasası ve Coolur Masterin psu nu aldım sistemi Aidata 64 stres testine soktum 10 dk değerleri Aşağıda ki gibi sıcaklık değerleri. İşlemcimin üstünde stok fan...
  2. malikoza

COUGAR HELOR 240mm vs MSI 240mm MAG CORELIQUID

MSI 240mm MAG CORELIQUID vs COUGAR HELOR 240mm Evet arkadaşlar başlıktanda anlaışldığı gibi bu iki sıvı soğutucudan sizce hangisini alırdınız. Bu iki seçenekten birini tercih edecek olsanız siz hangisini tercih ederdiniz. Bu ikisi arasında kararsız kaldım
  3. malikoza

haha :D bunu görmemiştim yarın ön camı söküp değerleri burada paylaşacağım. Muhtemelen önerdiğiniz kasalardan birini alabilirim.
  4. malikoza

Öneriniz var mı ? 1612632755 Ön panelden kastınız ne onu anlamadım ama kasalara bakacağım.
  5. malikoza

Oyun oynarken yükseliyor yani oynadığım oyunlarda yüksek performanslı oyunlar olduğunu düşünmüyorum Zula , Age of Empires II Definitive Edition , Sabotaj bu oyunlarda 60-70 dereceleri buluyuyor Kasa 10 aylık bir kasa Önerdiğiniz bir kasa var mı Benim aklımda aslında Gamepower Warcry...
  6. malikoza

Öneriniz için teşekkürler sistemi hazır olarak topladığımda bu vardı ama revize etmeyi düşünüyorum aklımda FSP FSP700-60AHBC 700W Aklımda ki güç kaynağı bu ya da öneriniz varsa alabilirim.
  7. malikoza

Hayır hocam oc yapmıyacağım. Ben sadece işimden arta kalan zamanlarda girip oyun oynuyorum sadece dereceleri sanki gözüme biraz yüksek geldi Şuan bilgisayarda sadece google crome ve discord açık Burada ki değerler normal mi peki
  8. malikoza

Gamepower Gp-650 APFC 14CM 80+ (BRONZ) 650w PSU 16 GB DDR4 3200 MHz T-FORCE VULCAN TUF YELLOW 8Gx2. ASUS TUF 3-RX5700-O8G GAMİNG 256Bit 8 GB DDR6 HIPER HF-12 SESSİZ 12CM SİYAH KASA FANI 2 adet. GAMEPOWER WRAITH RGB KASA. AMD RYZEN 5 3600X 3.80GHZ 25 MB AM4 TRAY İŞLEMCİ. ASUS PRİME B450M-K...
Top Bottom