AboveShaft
80+ Bronze
Masraf olmasın diyorsan ön paneli söküp kullanabilirsin. Boşta sıcaklıklar bana yüksek gibi geldi. Boşta en fazla 40 derece olmasını beklerdim. Hava sirkülasyonu olmadığı için muhtemelen. Ön panel olmadan dene bakalım bir ara. Sıcaklıklar kaça düşecek?Oyun oynarken yükseliyor yani oynadığım oyunlarda yüksek performanslı oyunlar olduğunu düşünmüyorum Zula , Age of Empires II Definitive Edition , Sabotaj bu oyunlarda 60-70 dereceleri buluyuyor
Kasa 10 aylık bir kasa
Önerdiğiniz bir kasa var mı Benim aklımda aslında
Gamepower Warcry 6x120mm kasa ve Msı Mag Corelıquıd 360mm sıvı soğutucusu vardı bu ikisini almayı düşünüyordum açıkcası
Ama sorduğum kişiler bunun gereksiz olduğunu masraf yapmam gerektiğini söylediler ama sıcaklık değerleri bana sanki az gibi gelmiyor kasa ve sıvı soğutucu eklsem değerler normal düzeyde olur mu
Kasa olarak şu ikisini önerebilirim. Hava sirkülasyonu olarak çok iyi ikiside.
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası (AE-AIRHAWKD) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x 14cm...
www.teknobiyotik.com
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-KGNN-STU ITOPYA'da.
www.itopya.com