Arama sonuçları: *

1. me1ster

Dark freezer montaj yardım

iphone 8 bende de parlama yapıyor fanlara basıp odakladım hocam
  2. me1ster

valla becerdiö bi şekil ve sorunsuz çalışıyor lga1200 uyumlu diyordu sitesinde
  3. me1ster

i5 11400 cpuma bu soğutucuyu aldım şu an fotodaki aşamadayım ancak diğer aşamada klipsleri tutturun diyor yetişmiyor ne yapmalıyım 1677672479 veyahut yardımcı olabilecek varmı x93 soğutucu modeli
  4. me1ster

i5 11400f soğutucu önerisi

sıcak fırsatlara paylassak mı acaba :D
  5. me1ster

aynen hocam fiyatını iyi buldum bende. bunu almayı düşünüyorum
  6. me1ster

darkfreezer x93 nasıldır ?
  7. me1ster

bu m200 rgb değil mi? ya kırmızı ya mavi ledlisi var trendyolda
  8. me1ster

çok sağolasın kardeşim alacağım umarım hem stok fanın setupta bıraktığı çirkinlik geçecek hem de ses ısı problemleri gidecek. aldıgımda güncellerim burayı
  9. me1ster

abi bundan bahsediyorsan galiba satılmıyor bir yerde ama silverstone daha kafama yattı 1677361829 DA'da forumda ses yapıyor vs diyen olmus ona da tereddütlerim vardı ama izlicem videosunu teşekkür ederim
  10. me1ster

arkadaşlar çok bir bütçem yok işlemciyi turbo boost ile kullanıyorum biraz ses yapıyor ve valorantta 80-87 dereceleri görüyorum bütçem 200tl Snowmanın hangi modellerini önerirsiniz yoksa SilverStone KR03 mu alayım @Ckribrahim sen anlarsın reis soğutucudan bir önerin olur mu?
  11. me1ster

Çözüldü✓ İntel i3 12100f için hava veya sıvı soğutma

usta valla imzadaki işlemciyi kullanıyorum hava akışımız aynı macun ise trendyoldan 13tl ye aldım sogutmayı tam oturttuğumdan beri ısınmıyo istersen anakartının uygulamasından silenta al cpuyu
  12. me1ster

Çözüldü✓ İntel i3 12100f için hava veya sıvı soğutma

hocam stok fanı kontrol et kasanın arkasını açıp vidaları anakart pcbsinden dışarı çıkmış mı diye tam oturmadıysa oluyor oyle bende valoda 90 derece alıyodum stokla düzeldi
  13. me1ster

Çözüldü✓ Kasa kablolama nasıl yapılır?

fanlardan bahsediyorsan fan kontrolcüsü yoksa sys_fan rgb rainbow gibi girişler oluyor anakartlarda onlara takabilirsin ama araştırarak ve anakartın kılavuzundan bakarak takmanı tavsiye ederim , eğer xpg kabloyu diyorsan bilmiyorum cevabı illaki youtubeda vardır
  14. me1ster

Çözüldü✓ Kasa kablolama nasıl yapılır?

Arkadaş biraz eksik anlatmış ram slotunun sağında bulunan 24 pinlik girişe XPG uzatma kablosunu takacaksın
  15. me1ster

11400f soğutucu önerisi

imzamda görüldüğü gibi 11400f kullanıyorum 70 dereceyi görmedim 2 aydır
  16. me1ster

11400f soğutucu önerisi

maalesef yok ben stok kullanıyorum
  17. me1ster

11400f soğutucu önerisi

Cok yaşamazsın ben öyle kullanıyorum valorantta hemen hemen aynı fpsi alıyorum aynı işlemci
  18. me1ster

11400f soğutucu önerisi

turbo boost kapatıp 2.6ghz de kullanırsan stok soğutucuda cok ısınmıyor.
Top Bottom