Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasa kablolama nasıl yapılır?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Arkadaşlar selamlar uzatmadan konuya geçicem acil yardım lazım “xpg prime argb anakart uzatma kablosu” kasada nasıl kablolanılıyor? İkinci olarak kasada ki fan kablolarını nasıl bağlayacağım yardım ederseniz çok sevinirim.

Anakart : ASUS TUF B550M-E WIFI
Kasa : Darkflash DLS 480

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
anakarttaki kablo erkek olan onu xpg anakart kablosunun disi olan kısmı ile birlestirip xpgdeki 24lü erkek kısmı anakarta takıcaksın. Uzatma kablosu gibi düşün kısaca.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakarttaki kablo erkek olan onu xpg anakart kablosunun disi olan kısmı ile birlestirip xpgdeki 24lü erkek kısmı anakarta takıcaksın. Uzatma kablosu gibi düşün kısaca.
Anakartta öyle bir kablo yok hocam

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Anakartta öyle bir kablo yok hocam
anakarta taktıgın 24 pinlik kablo var ya onu diyorum :D ona ekleme yapacaksın dişi ve erkek olmak üzere xpg kablosu ile birleştirip xpg nin 24 lük erkek kısmını anakarta takacaksın. bak fotomdakiler xpg

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
anakarta taktıgın 24 pinlik kablo var ya onu diyorum :D ona ekleme yapacaksın dişi ve erkek olmak üzere xpg kablosu ile birleştirip xpg nin 24 lük erkek kısmını anakarta takacaksın. bak fotomdakiler xpg
Hocam anlamadım gerçekten

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Hocam onu taktım fakat RGB kısmını nasıl halledeceğim?
fanlardan bahsediyorsan fan kontrolcüsü yoksa sys_fan rgb rainbow gibi girişler oluyor anakartlarda onlara takabilirsin ama araştırarak ve anakartın kılavuzundan bakarak takmanı tavsiye ederim , eğer xpg kabloyu diyorsan bilmiyorum cevabı illaki youtubeda vardır

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
fanlardan bahsediyorsan fan kontrolcüsü yoksa sys_fan rgb rainbow gibi girişler oluyor anakartlarda onlara takabilirsin ama araştırarak ve anakartın kılavuzundan bakarak takmanı tavsiye ederim , eğer xpg kabloyu diyorsan bilmiyorum cevabı illaki youtubeda vardır
XPG için diyorum hocam ve bulamadım bir cevap.

Top Bottom