Arama sonuçları: *

1. M

Termal macun kapağı açıldıktan sonra ne kadar dayanır?

Rica ederim. Kaldı ki mx-4'ün orijinalse en uzun dayanımı olan termal macunlardan 10 yıla kadar yolu var :kekw:
  2. M

Termal macun kapağı açıldıktan sonra ne kadar dayanır?

Kendi deneyimlerime göre şunu söyleyebilirim. Yeni üretim bir termal macun'u satın aldın. Son kullanma tarihine tam 2 yıl var. Kullanıcağın kadarını sürdün. Kapağını güzel kapattın ve ışık almayan kutuya koydun ve max. oda sıcaklığında kaldı. Bu şartlarda o termal maacunun kullanılabilirliği en...
  3. M

Ryzen 7 7800X3D SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Uluslararası teslimat parasını veriyorsun her şey dahil 119,24 € 'ya denk geliyor. 1721481016 Türkiyeden 7600 ₺'ye garantili alacağıma. Garantisini unutup markanın sağlamlığına ve güvenilirliğine inanıp 4300 ₺' ye almak daha makûl gözüküyor.
  4. M

Neden gelmesin ?
  5. M

tamam gene de almanya'dan direkt kendi sitesinden alman tavsiyemdir. https://www.arctic.de/en/Liquid-Freezer-III-360-A-RGB-White/ACFRE00152A https://www.arctic.de/en/Liquid-Freezer-III-360-A-RGB-Black/ACFRE00144A Oldu mu ? :)
  6. M

https://www.arctic.de/en/Liquid-Freezer-III-360-A-RGB-White/ACFRE00152A direkt almanya'dan almanızı tavsiye ederim.
  7. M

alt alta yazmak yerine ayrık yere yazmışlar şimdi farkettim.
  8. M

*Düzeltme 360mm top destekliyormuş. ayrık yere yazmışlar şimdi farkettim.
  9. M

işlemci soğutucusu, sıvı soğutma ya da hava soğutma farketmez kasaya göre seçilir. Kasa modeliniz nedir ?
  10. M

Ryzen 5 7600X Isınma Sorunu

Biostan ekstra oc yapılmadıysa , termal macun kalitesi - uygulamasından eminseniz , sıvı soğutucunun sorunsuz çalıştığından eminseniz. Kafanızda soru işareti kalmamış olması lazım zaten. Sorun yok gibi gözüküyor normaldir. Undervolt yapmanızı tavsiye ederim fakat. Hem fan hızlarına etki...
  11. M

Çözüldü✓ 4070 ısınma problemi

Sorun yok kartında dostum. Fan sesini vs. dert ediyorsan biraz undervolt yaparsın (msi afterburner çoğunluğun kullandığı) daha da soğuk çalışacağından daha az devreye girer fanlar. Gpu fan rpm'lerini 1300 üstü , kasa fan rpmleri 1100 üstüne çıkmaya başladığında ses duyulmaya başlanıyor...
  12. M

Çözüldü✓ 4070 ısınma problemi

Rtx 4070 le ilgili bir durum mu sence bu ? Aldığın modelle ilgili olmasın ? Sıcaklık değerlerini hangi kartla kimle kıyaslıyorsun bilmiyorum ama modeli paylaş muadillerine biz de bakalım. 40 farklı rtx 4070 var. Böyle kıyas mı olur. 1702100673 Ayrıca iddaa ediyorum furmark 2k / maximum...
  13. M

İ9 14900kf için termal macun önerisi

O zaman uygulamandaki miktarda yanlış var. Termal macunların işlevi elektrik iletmeden , uzun süre yapısı bozulmadan , ısı transferini sağlamak. Fazla sürdüğünde çok ısı iletir gibi bir durum yok. İşlemcinin üstünü kaplayacak kadar , ne kadar ince , az sürüp , hava habarcığı boşluk oluşturmadan...
  14. M

Türkçe dersi için teşekkürler. Sunduğun çözüm doğruya çok uzak. Nereden mi biliyorum ? Biraz araştırmayla uygulanmış testlerde , istatistiksel sonuçlara herkes ulaşabilir. Bu işten anlamadığını , çıkarımlarından anlıyorum. Bu kadar felsefi yaklaşıyorsan her konuya önce kendinden başlamanı...
  15. M

Net bir şekilde söyleyebilirim ki termal macun sürmeyi bilmiyorsun. Sen haddinden fazla istediğin termal macunu sür o her türlü bulaşır bir yerlere.
  16. M

Hava soğutma mı :kekw: 14900kf için ? hava ? soğutma ? Noctua Nh-d15 sahibi olarak böyle yorumlara takılma derim. İşlemcinin ne olduğundan nasıl ısındığından bir haber.
  17. M

Çakma klon olmaması için sağlam, güvenilir tedarikçiden Thermal Grizzly Kryonaut tavsiyemdir. Bu işlemciyi soğuk çalışmasını sağlayacak bir soğutucu dünya üstünde yok. Kısa zamanda 7950x3d'ye geçmeni tavsiye ederim.
  18. M

Yardım Ryzen 9 5900x ısınma sorunu

https://forum.donanimarsivi.com/konu/r7-5800x3d-aldigima-biraz-pisman-oldum.632842/post-6102133 Hydra Nedir ? Yuri Bubliy ctr adlı bir undervolt ve hybrit oc aracı çıkardı bir kaç yıl önce. Eksikleri ve düzeltilemeyen bazı hataları vardı. Burada benim programı anlatmam anlamsız olur fakat yeni...
  19. M

Termal macun tavsiyesi

Nano pazar Satıcı amazon link Trendyoldan da alanlar olmuş orijinal diye yorumları mevcut. Trendyol fiyatı daha yüksek diye bu linki attım aynı satıcı.
  20. M

Çözüldü✓ Termal Macun Hakkında Soru

1 gramı en az 2 kez kullanırsınız 3 ü rahat zorlar. Tam kararında yaptığınızı var saysam 4 gramdan 12 sürümlük çıkar.
Top Bottom