Neler Yeni

İ9 14900kf için termal macun önerisi

tragedy

80+
Bu işlemciler zaten tam yük altında 420mm bile yetmediğini incelemesini yapanlar söylemişti bence çokta montaj hatası değildir. Garanti olması için tgk 1gr alıp ince tabaka sürerek tekrar test yapabilirsiniz?
Tgk extreme veya thermal grizzly conductonaut düşünüyorum yakın zamanda sonucu yazarım boş yükte 25 derece pc bu arada arkadaşlar yanlış takılma vb söz konusu değil
1-2 saat forumda aktif değildim konu nerelere gelmiş :D

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Peki

Problem yaşayan arkadaş halihazırda sıvı soğutucusundan faydalanamadığını dile getirmiş. Sıvı nitrojende kullanamayacağına göre geriye bir tek kule tipi soğutucu kalıyor. Şayet kullandığı kasa tipinin iyi bir hava sirkülasyonu varsa neden olmasın. Neden her şeye bu kadar önyargılısınız?
Yaptığım yorumdan beni bu işten anlamamakla itham etmek sence ne kadar doğru?
Ayrıca o bihaber olabilir, bir haber değil.
Türkçe dersi için teşekkürler.
Sunduğun çözüm doğruya çok uzak. Nereden mi biliyorum ?
Biraz araştırmayla uygulanmış testlerde , istatistiksel sonuçlara herkes ulaşabilir.
Bu işten anlamadığını , çıkarımlarından anlıyorum.
Bu kadar felsefi yaklaşıyorsan her konuya önce kendinden başlamanı tavsiye ederim.
Ön yargılı değilim. Söylediklerini kanıtlayacak , uygulanabilir örnek olmadığını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakası yok o termal macun aşırı akışkan sıvı metalle birebir neredeyse sıvı metal kullansın onun yerine
6-7 yıldır Thermal Grizzly Kryonaut kullanıyorum söylediklerinle yakından uzaktan alâkası yok. Ya çakma ürün kullandın (piyasada fazlasıyla var) ya raf ömrü dolmuş ve ya doğru koşullarda saklanmamış ürüne denk gelmişsin. Kyronaut yerine likit metal tavsiye eden ilk kez sana denk geliyorum. 😒 (teknobiyotik'ten alıp deneyebilirsin) almak isteyenlere de duyrulur.

Son düzenleme:

tragedy

80+
Biraz araştırmayla uygulanmış testlerde , istatistiksel sonuçlara herkes ulaşabilir.
Bu kadar felsefi yaklaşıyorsan her konuya önce kendinden başlamanı tavsiye ederim.
Ön yargılı değilim. Söylediklerini kanıtlayacak , uygulanabilir örnek olmadığını düşünüyorum.

6-7 yıldır Thermal Grizzly Kryonaut kullanıyorum söylediklerinle yakından uzaktan alâkası yok. Ya çakma ürün kullandın (piyasada fazlasıyla var) ya raf ömrü dolmuş ve ya doğru koşullarda saklanmamış ürüne denk gelmişsin. Kyronaut yerine likit metal tavsiye eden ilk kez sana denk geliyorum. 😒 (teknobiyotik'ten alıp deneyebilirsin) almak isteyenlere de duyrulur.
Sanırım öyle yapacağım hocam, teşekkürler tavsiyeler için arkadaşlar.

Reav

80+ Silver

teknobiyotikten aldım zaten aşırı akışkan bir termal macun her yere dağılıyor

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
teknobiyotikten aldım zaten aşırı akışkan bir termal macun her yere dağılıyor
O zaman uygulamandaki miktarda yanlış var. Termal macunların işlevi elektrik iletmeden , uzun süre yapısı bozulmadan , ısı transferini sağlamak.
Fazla sürdüğünde çok ısı iletir gibi bir durum yok. İşlemcinin üstünü kaplayacak kadar , ne kadar ince , az sürüp , hava habarcığı boşluk oluşturmadan sürersen , o kadar iyi performans alırsın. Bastırarak kredi kartı vs. fazlasını alabilirsin. Doğru süreceğin miktarı anladığında X ( cross ) metotunu kullanmak daha pratik olacaktır. Gene de keyfin bilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom