Neler Yeni

İ9 14900kf için termal macun önerisi

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Sıvı metal kullanmak yerine soğutma sistemini değiştirebilirsin. Sıvı metal iletken bir yapıya sahip. Anakartına sıçraması ihtimalinde koltuğunun altına alırsın pc yi. Bence güzel bir kule tipi hava soğutucu işini görecektir. Yok ben alamam hava soğutucu dersen montajlamanı kontrol etmeni öneririm.
Dalga mı geçiyosun salonun ortasında gülme krizine girdim şuan😂

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Sıvı metal kullanmak yerine soğutma sistemini değiştirebilirsin. Sıvı metal iletken bir yapıya sahip. Anakartına sıçraması ihtimalinde koltuğunun altına alırsın pc yi. Bence güzel bir kule tipi hava soğutucu işini görecektir. Yok ben alamam hava soğutucu dersen montajlamanı kontrol etmeni öneririm.
Hava soğutma mı :kekw: 14900kf için ? hava ? soğutma ? Noctua Nh-d15 sahibi olarak böyle yorumlara takılma derim.
İşlemcinin ne olduğundan nasıl ısındığından bir haber.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Hava soğutma mı :kekw: 14900kf için ? hava ? soğutma ? Noctua Nh-d15 sahibi olarak böyle yorumlara takılma derim.
Hava derken belki arkadaş sıvı nitrojeni atmosfer sıcaklığında gaz haline getirip kasanın içine basacaktır. Yani anca yada 48 bakır borulu 12 adet 120mm fan takacaktır yani neden güldünüz anlamadım :D

Reav

80+ Silver

Çakma klon olmaması için sağlam, güvenilir tedarikçiden Thermal Grizzly Kryonaut tavsiyemdir.

Bu işlemciyi soğuk çalışmasını sağlayacak bir soğutucu dünya üstünde yok.

Kısa zamanda 7950x3d'ye geçmeni tavsiye ederim.

Ben önermiyorum sıvı metalden farkı yok o termal macunun sıvı metal kullan daha iyi çok akışkan direkt her yere gidiyor o termal macun

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Ben önermiyorum sıvı metalden farkı yok o termal macunun sıvı metal kullan daha iyi çok akışkan direkt her yere gidiyor o termal macun
Net bir şekilde söyleyebilirim ki termal macun sürmeyi bilmiyorsun. Sen haddinden fazla istediğin termal macunu sür o her türlü bulaşır bir yerlere.

Reav

80+ Silver
Net bir şekilde söyleyebilirim ki termal macun sürmeyi bilmiyorsun.
Alakası yok o termal macun aşırı akışkan sıvı metalle birebir neredeyse sıvı metal kullansın onun yerine

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Dalga mı geçiyosun salonun ortasında gülme krizine girdim şuan😂
Peki
Problem yaşayan arkadaş halihazırda sıvı soğutucusundan faydalanamadığını dile getirmiş. Sıvı nitrojende kullanamayacağına göre geriye bir tek kule tipi soğutucu kalıyor. Şayet kullandığı kasa tipinin iyi bir hava sirkülasyonu varsa neden olmasın. Neden her şeye bu kadar önyargılısınız?
Yaptığım yorumdan beni bu işten anlamamakla itham etmek sence ne kadar doğru?
Ayrıca o bihaber olabilir, bir haber değil.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
En az 100K'lık bir sistem. Biraz önce 3K'ya sistem toplamak için yardım isteyen vardı forumda. :)
Dostum neden bunun kavgasını veriyoruz diyelim ki adam sadece Maç izliyor 3k sistem fazla fazla yeter 100k sistemin var diye zengin olmuyorsun asıl zenginlik bilgilerin, düşüncelerin, sağlığın gibi şeylerdir şu kafadan çık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom