Arama sonuçları: *

1. mfatihonur

Hangi Termal Macunu Almalıyım?

mx6 al geç satıcı hepsiburada güzel.
  2. mfatihonur

Hangi Termal Macunu Almalıyım?

mx6 daha uzun süre etkisini devam ettiriyor.
  3. mfatihonur

Kule tipi soğutucu uyumsuzluğu

takılıyorsa bile iade edip phantom spirit al keyfine bak.
  4. mfatihonur

7600 için kule tipi soğutucu önerisi

özelden görsel iletebilirim fatih9 dc nickim eklersen.
  5. mfatihonur

odam ciddi anlamda sıcak bir oda ve bu dereceleri görüyorum ufak bir odam var ve kapım kapalı oturuyorum.
  6. mfatihonur

bende 7600 var bu soğutucuyu aldım yeni topladım pcyi boşta 35 derece çalışıyor oyunda da asla 70 leri görmedim daha çok güzel soğutuyor.
  7. mfatihonur

Öneri r5 7600 işlemci için sıvı soğutucu önerisi

7600 için 1700 tl lik thermaltake phantom spirit yeter artar fakat ilerdie r7 7800x3d 120 watt çekiyor onun için bunu alabilirsin...
  8. mfatihonur

Ryzen 7 7800X3D işlemci için soğutma?

https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ fp bir ürün istersen bu olabilir. https://shorturl.at/lKsi8 bu da güzel bir sıvı soğutmadır.
  9. mfatihonur

Hava soğutma mı ? Sıvı soğutma mı ?

Yazdığım mesajda bunu açıklıyorum zaten. Okumanı öneririm. 1720774888 mx-6 bundan daha uzun ömürlü sanırım araştırmıştım uzun süre kullanımda thermal grizzly daha kötüymüş.
  10. mfatihonur

Arctic LIQUID FREEZER II 360 kaliteli bir sıvı soğutma rahat ol. Pişman olacağını düşünmüyorum. 1720770274 kasanın boyutuna dikkat ettin dimi radyatörü bir tık kalın.
  11. mfatihonur

Kötü fikir. şu videoyu izle ne demek istediğimi anlayacaksın. Yukarıda baya bir şeyler yazdım.
  12. mfatihonur

2 arkadaşıma aldırdım ve bu hafta yeni sistem topladım tek tek bu soğutucudan aldım deneyip test ettiğim bir soğutucu biraz araştır çok iyi olduğunu göreceksin. Kullanan arkadaşlarımın işlemcisi seninkinden daha çok ısınan işlemciler. i5 14400F ve r5 7600
  13. mfatihonur

https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ bunu alıp pişman olursan bana gel :D
  14. mfatihonur

Forumda sürekli Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu hava soğutma gibi fiyat performans hatta noctuanın en pahalı hava soğutmalarıyla yarışan bir hava soğutma yerine 1900 2500 tl arası sıvı soğutmaların...
  15. mfatihonur

Sıcaklığın sebebi Termal macun mu

videodakiyle birebir aynı mı soğutucunun yeri vs ona göre bi bakıcam videoya.
  16. mfatihonur

ya 2 aylık pcde macun sorunu olacağını sanmıyorum adamlar birsürü sistem diziyolar. senin kasan kapalı bir bölgede mi 120mm bir soğutucu soğutabilir aslında stok fan değil bişi değil kule tipi 120mm 2 fanlı 7600 ü aşırı güzel soğutabiliyor. hava akışı nasıl kasada
  17. mfatihonur

termal macunu ne zaman yeniledin veya hiç yenilemediysen kaç aylık pc
  18. mfatihonur

işlemcini ne ile soğutuyorsun stok fan mı ?
Top Bottom