Havalar çok sıcak normal hocam bu günlerde.PC daha 2 aylık fakat ilk günlerde rdr2 de max 65 görürken şu an 78 83 gibi derecelere çıkıyor bunun nedeni termal macun mu? MX6 termal mucununu aldım bunu sürsem fark olur mu
İşlemciyi stok fanla kullanıyorsaniz normal hocam tabi süredebilirsiniz. Biraz etki eder.hocam mx6 yı süreyimmi kalsınmı
işlemcini ne ile soğutuyorsun stok fan mı ?PC daha 2 aylık fakat ilk günlerde rdr2 de max 65 görürken şu an 78 83 gibi derecelere çıkıyor bunun nedeni termal macun mu? MX6 termal mucununu aldım bunu sürsem fark olur mu
işlemcini ne ile soğutuyorsun stok fan mı ?
işlemci 7600 deepcoolun 120mm sıvı soğutması varİşlemciyi stok fanla kullanıyorsaniz normal hocam tabi süredebilirsiniz. Biraz etki eder.
7600 120mm ile zor soğur hocam normal.işlemci 7600 deepcoolun 120mm sıvı soğutması var
termal macunu ne zaman yeniledin veya hiç yenilemediysen kaç aylık pcişlemci 7600 deepcoolun 120mm sıvı soğutması var
2 ay oldu hocam incehesaptan aldım daha önceki forumlarda böyle siteler kötü macunlar kullanıyorlar demişlerditermal macunu ne zaman yeniledin veya hiç yenilemediysen kaç aylık pc
Videolarda genelde yan camı açıyolar o yüzden düşük havalar sıcak olduğundan benim işlemci ve ekran kartıda 70 derecelerde takılıyor kışın 60 dı ikisideşu sistemi kullanıyorum videoda sıcaklıklar çok az
ya 2 aylık pcde macun sorunu olacağını sanmıyorum adamlar birsürü sistem diziyolar. senin kasan kapalı bir bölgede mi 120mm bir soğutucu soğutabilir aslında stok fan değil bişi değil kule tipi 120mm 2 fanlı 7600 ü aşırı güzel soğutabiliyor. hava akışı nasıl kasada2 ay oldu hocam incehesaptan aldım daha önceki forumlarda böyle siteler kötü macunlar kullanıyorlar demişlerdi
hocam kasanın her yeri açık sadece solunda setup var hava akışı nasıl bilmiyorum önündeki paneli açarsam nasıl olur?ya 2 aylık pcde macun sorunu olacağını sanmıyorum adamlar birsürü sistem diziyolar. senin kasan kapalı bir bölgede mi 120mm bir soğutucu soğutabilir aslında stok fan değil bişi değil kule tipi 120mm 2 fanlı 7600 ü aşırı güzel soğutabiliyor. hava akışı nasıl kasada