Arama sonuçları: *

1. M

ryzen 5600 için fan önerisi

Bütçe: 1k civarı r5600 için önerdiğiniz kule tipi fan var mı? Bu iyi midir: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B6FD12B5/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AIAOKQBMTXAP&th=1
  2. M

Çözüldü✓ Cpu fanı sürekli tam devirde çalışıyor

tamamdır sağolasın
  3. M

hocam öneriniz için teşekkür ederim şimdi durum şöyle cpu fana stok fanı taktım bozuk olabileceğini düşündüğüm kule soğutucusunun fanını da cha fan 1 e taktım bu sefer orada düzgün çalışıyor, tüm modları algılıyor devri düşüyor yükseliyor normal yani. valla ne yapacağımı şaşırdım çok garip...
  4. M

tamam hocam eve geçtiğimde öyle deniyim bir de
  5. M

amdnin stok fanını taktım pwme göre çalışıyor, silent-turbo-standart seçtiğimde tepki veriyor ona göre dönüyor, sıkıntı fandadır diyebilir miyiz?
  6. M

evet hocam defalarca baktım, biosu bir önceki sürüme güncelleyip denedim hatta olmadı. bios da bu şekilde, fanda sıkıntı olma ihtimali var mı? 1716590463 all suite görmüyor fanı, ama tam devir dönüyor 1716590629 bu da fan tuning sonucu
  7. M

denedim olmadı hocam
  8. M

evet eminim pwm/dc kısmı biosta gözükmüyor, 1716587702 asus prime b550m-k
  9. M

30 1716587070 cpu fan kısmında öyle bir mod çıkmıyor işte :/
  10. M

Arkadaşlar bu https://www.n11.com/urun/strong-m4-12xpro-12cm-rainbow-4-bakir-kule-tipi-islemci-cpu-fan-51726079?magaza=raptorbilgisayar kule tipi soğutucuyu aldım, ama sesinden rahatsızım çünkü sürekli tam devirde (1500rpm) de çalışıyor, boştayken bile (30 derece) öyle, bios vesaire kontrol...
  11. M

R5 5600 İÇİN F/P SOĞUTMA

öneriniz için teşekkür ederim ben de tam konu açıp r5600 için soğutucu önerisi isteyecektim, dark freezer x123 550tl ye var, ama sizin önerdiğiniz daha iyiymiş onu alayım
Top Bottom