Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 ve t6 ultra ve undervolt oc

ryzen master indirip istediğin overclock değerlerini ordan deneyebilirsin test için cinebench r23 tavsiye ederim sıcaklıkları kontrol için hwmonitor kullanılabilir aşağıda da örnek mevcut...
  2. O

iyi bir soğutucuyla sağlam overclock yapılabilir
  3. O

DA-G3 Gigabyte RTX 2060 D6 Ekran kartı Undervolt testi ve değerlerim

fırsat bulabileceğimi sanmıyorum ama aklımda olacak
  4. O

kule tipi soğutma önerisi

t6 ultrayı kullanıyorum öneririm 50tl hepsiburada indirimiyle 161 TL ye geliyor testleri aşağı da mevcut, sesi rahatsız ederse bios dan cpu fan control mode kısmından auto yı kaldırıp voltajı seçtin mi hallolur...
  5. O

DA-G3 R5 3600 Soğutucu

tm
  6. O

DA-G3 R5 3600 Soğutucu

hepsiburada indirimiyle 161 TL ye alabilirsin
  7. O

DA-G3 R5 3600 Soğutucu

t6 ultra testlerine ve detaylarına aşağıdan ulaşabilirsin DA-G3 Stock Fan vs T6 Ultra oyun testleri ve Youtube kanalı DA-G3 Sistemi için Snowman T6 Ultra Fanının montajı DA-G3 Stock fanla R23 Benchmark testi ve ısınma sorununun çözümü
  8. O

Kasama hangi soğutma ?

hangi amaçla pc yi kullanacagına baglı günlük sakin zorlamadan kullanacam fazla da para vermeyeyim diyosan bunu kullanabilirsin 3600 de 4.2 oc a kadar sorunsuz sogutabiliyor. 50 tl hepsiburada indirimiyle 161tl ye alabilirsin...
  9. O

Ryzen 5 5600X için Snowman t6 ultra yeterli mi?

undervolt yapıp bence doğru voltaj ve frekansta stabil ve sağlıklı değerler yakalayabilirsin
  10. O

Ryzen 5 5600X için Snowman t6 ultra yeterli mi?

üzerindeki stock fan daha mı iyiymiş t6 ultra işini görür
  11. O

Yardım Aliexpressdeki vakumlu laptop soğutucu

vakumlu soğutucu sıcak havayı çekiyor laptopun fanı da dağılan sıcak hava yerine soğuk alayı alıp gönderiyor bi fark yok
  12. O

Yardım Aliexpressdeki vakumlu laptop soğutucu

bu sogutucuların teori de stand sogutuculardan daha işlevli oldugunu düşünüyorum çünkü direk fan ve heatsinke giden yola hava üflüyor ve içerde biriken sıcak havayı dağıtıyor ama laptopun kendi fanının belli bir rpm sınır var takacagın sogutucuyla paralel çalışmazsa fana zarar verebilir ama 1 2...
  13. O

İşlemci soğutma önerisi (r5 3600)

testlere de burdan bakabilirsin https://www.youtube.com/channel/UC_VI_7lnAVy5jCqSr0vYK-w
  14. O

İşlemci soğutma önerisi (r5 3600)

https://www.hepsiburada.com/snowman-t6-ultra-6-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-p-HBV00000UVGM8
  15. O

T6 Ultra,R5 3600 Test Sonuçlar Normal Mi?

bende 1.038v 3.9ghz oc ile max 66 yı görmüştü sanırım biraz da termal macun farkı olabilir 1628791365 buda oyun testleri https://www.youtube.com/channel/UC_VI_7lnAVy5jCqSr0vYK-w/videos
  16. O

Rampage AD-RC9/10 vs Juo Gt Rgb

ben şöyle düşünüyorum; laptopun altına koyacağınız soğutucu heatsinkin sıcaklıgına dışardan etki edemez. laptopun fanlarının üzerine üfleyeceği hava belki fanların içerisinde bir hava sirkülasyonu yaratabilir ama bunun da en fazla sıcaklıgın bir nebze yükselmesinin önüne geçebileceğini...
  17. O

Garip bir şekilde pc ısındı

msi afterburn indirip sıcaklıklara ve frekanslara bakın derim
  18. O

Soğutucu Takmak İçin Sorum Var.

çıkmıyor direk üzerine takabilirsin
  19. O

t6 ultra için imzadaki ayarları verdim stock için 3.9ghz 1.038v
Top Bottom