Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Fanların hızı sürekli değişiyor, yardım eder misiniz

Merhaba, b450m s2h v2 anakartım var ve karta 4 tane bağlı fanım var. Bios'tan mis gibi ayarlamamı yapıyorum pc açılınca SIV uygulaması yüzünden otomatik olarak hızı yükseliyor ve gereksiz bir gürültü çıkartıyor. Ne yaparsam yapayım hızı değişmiyor, 30 derecede %90 fan çalışıyor :D Yardım...
  2. O

Bu Arctic mx4 eski mi?

tamamdır hocam teşekkürler
  3. O

Bu Arctic mx4 eski mi?

https://www.bossbilisim.com/arctic-mx-4-4-g-edition-2019--high-performance-thermal-paste-4-g-82-mm-15-mm-187-mm-11.8-g-31498?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma diğer sitelerde satilanlardan farklı gözüküyor fiyat olarak da biraz ucuz. Bildiğimiz...
  4. O

Fanlar Çalışıyor Ama Ledleri Yanmıyor

Ledler için psu'ya giden bir kablo olması gerekiyor. diğer ledi yanan fanların psu'ya giden güç kablosuyla bu eklediğiniz fotograftaki kabloyu birlestirmeniz gerek diye düşünüyorum. Bilgisayarim burda olsaydi açar bakardim ama ne yazik ki değil.
  5. O

Fanlar Çalışıyor Ama Ledleri Yanmıyor

hepsini tek bir çoklayıcıya takma ihtimaliniz var mi?
  6. O

Çözüldü✓ Amazon'dan termal macun alcam tavsiyeye ihtiyacım var.

yeter de artar bence. 2 tur dönebilirsin diye düşünüyorum
  7. O

Çözüldü✓ Amazon'dan termal macun alcam tavsiyeye ihtiyacım var.

ben de alacağım en iyisi olarak geçiyor. 50 tl falan şu an.
  8. O

Yardım B450 sh 2 Cpu_fan soketi çalışmıyor

S2H sorunlu bir kart, benimkinde M.2 port bozuldu 2 ay sonra, geçen hafta pazartesi garantiye yolladim hala yok. Not düşmüştüm zaten para iadesi veya gigabyte olmayan bir modelle değişim istiyorum diye. Ne diye gidip en ucuzunu aldiysam :S
Top Bottom