Neler Yeni

Fanlar Çalışıyor Ama Ledleri Yanmıyor

Castollo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Akın Can HANÇER
Kasamın üst tarafına 2 adet fan aldım. Daha doğrusu arkadaş verdi. Bunları kasamda zaten bulunan fan çoklayıcıya taktım fakat fanlar çalışmasına rağmen ledleri yanmadı. Bide aldığım bu fanlarda ekstradan böyle kablolar var;
IMG_20210530_144629.jpg

Bu girişi ekstradan bir yere mi takmam lazım. Çünkü fan çoklayıcıma takılı diğer fanların ledleri yanıyor. Bu yeni fanların ledleri yanmıyor ? Eğer bu girişi de takmam lazım ise nereye takıcam ?

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
hepsini tek bir çoklayıcıya takma ihtimaliniz var mi?

Castollo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Akın Can HANÇER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsini tek bir çoklayıcıya takma ihtimaliniz var mi?
Nasıl yani hocam anlamadım, zaten şuan mevcut çoklayıcım 8 pin girişi var ve bunlardan 6 tanesi kasa fanlarım takılı bu ledleri yanmayan fan da dahil ama diğerlerinin ledleri yanıyor bu 2 fanın ledi yanmıyor.

oguzzilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuz
Nasıl yani hocam anlamadım, zaten şuan mevcut çoklayıcım 8 pin girişi var ve bunlardan 6 tanesi kasa fanlarım takılı bu ledleri yanmayan fan da dahil ama diğerlerinin ledleri yanıyor bu 2 fanın ledi yanmıyor.
Ledler için psu'ya giden bir kablo olması gerekiyor. diğer ledi yanan fanların psu'ya giden güç kablosuyla bu eklediğiniz fotograftaki kabloyu birlestirmeniz gerek diye düşünüyorum. Bilgisayarim burda olsaydi açar bakardim ama ne yazik ki değil.

Top Bottom