Arama sonuçları: *

1. oyunbilgisi

Çözüldü✓ Vatan bilgisayar kargomu kargoya bi türlü vermiyor ?

arkadaşlar vatan bilgisayar sitesinden sıvı soğutma aldım bi türlü kargoya vermiyorlar 4 gün oldu napmam lazım.
  2. oyunbilgisi

Işıksız m2 soğutucu önerisi ?

hocam tamamdır bana arkadaş yardım ediyo teşekkürler
  3. oyunbilgisi

teşekkürler hocam birde fan arıyorum ben fiyatı çok pahalı olmayan rgb sessiz çalışan ama soğutan yardımcı olurmusun
  4. oyunbilgisi

yok hocam m2 soğutucu rgb fan
  5. oyunbilgisi

aaaa m2 ssd hocam birde 120mm rgb fan sessiz ama serin calışan rgb sen işlemci modeli yazmışın overloock yazmışın overlock hic bir bilgisayarıma yapmadım 1753254018 hocam bu m2 ssd bi tık daha kalitelisi varmı birde 120mm serin calışan rgb fan arıyorum çok kaliteli olmasına gerek yok 1 tane...
  6. oyunbilgisi

sen bilgisayardan anladığından emin misin bence ben emin değilim bilen birisi yazsa sevinirim m2 diyorum birde rgb fan diyorum sen ne diyosun Ç:D
  7. oyunbilgisi

ışıksız m2 soğutucusu arıyorum birde sessiz calışan rgb fan arkadaşlar
  8. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

https://www.hepsiburada.com/rampage-aqua120-rgb-42-5-cfm-2000rpm-12cm-amd-intel-lga1200-uyumlu-s-rgb-120mm-su-sogutmali-cpu-fan-p-HBV00000TLPRL?magaza=Rampage hocam böyle yanıcak sabit 120mm de olur direk alıcam ama
  9. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

ışıksız bu
  10. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

hocam işte 2300 tl dönüştürücüye verince - ye inerim onu alırsam
  11. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

hocam benim icin birazda ışıkları sabit yanması önemli rgb direk argb degilde
  12. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

hocam işte cok masraf etmeyi istemiyorum direk 240mm koyucam ısıkları sabit yanmasını istiyorum 1753210103 ışıkları sabit mi yanıyor hocam anakartımda rgb ve argb girişi yokta
  13. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

hocam biraz daha bilindik marka daha iyi olur sanki 1753209996 hocam demek istedigim sıvı soğutmanın üzerinden anakarta rgb veya argb kablosu giriliyor mu bu sıvı soğutmada
  14. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

gigabyte a520m k v2 argb ve rgb girişi yok hocam
  15. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

ışıkları sabit mi yanıyor hocam ?
  16. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

hocam link yomu
  17. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-xpg-lander-500-4-fanli-650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,570240024.html kasa bu hocam üste koydummu 240mm güzel durur diye düşünüyorum ama en önemlisi ışıklar sabit yanıcak rgb
  18. oyunbilgisi

Sıvı soğutma önerileri ?

arkadaşlar Ryzen 5 5600 icin sıvı soğutma arıyorum ışıkları sabit yanan 240mm olur bütcem 2300 tl anakartımda rgb ve argb girişi yoktur
  19. oyunbilgisi

Sıvı soğutmanın argb kablosunu takmazsak calışır mı?

arkadaşlar MSI MAG CoreLiquid 240R V2 bu sıvı soğutmanın argb girişini anakarta takmazsak calışırmı renkleri ledleri benim anakartımta takıcak yer yok
Geri