Işıksız m2 soğutucu önerisi ?

Yanlış Bilgilendirme
ışıksız m2 soğutucusu arıyorum birde sessiz calışan rgb fan arkadaşlar
Tam Olarak SSD Soğutucu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ışıksız m2 soğutucusu arıyorum birde sessiz calışan rgb fan arkadaşlar
1. İşlemci modelin nedir?

2. Kasa boyutu nasıl? Mid Tower, Mini Tower? (Soğutucunun sığması açısından önemli.)

3. Bütçen nedir? (Örneğin 1000 TL altı, 1500 TL civarı gibi)

4. Sessizlik mi, serinlik mi öncelik?

5. Overclock yapacak mısın?

Son düzenleme:
Tam Olarak Ram Soğutucu mu

1. İşlemci modelin nedir?

2. Kasa boyutu nasıl? Mid Tower, Mini Tower? (Soğutucunun sığması açısından önemli.)

3. Bütçen nedir? (Örneğin 1000 TL altı, 1500 TL civarı gibi)

4. Sessizlik mi, serinlik mi öncelik?

5. Overclock yapacak mısın?
sen bilgisayardan anladığından emin misin bence ben emin değilim bilen birisi yazsa sevinirim m2 diyorum birde rgb fan diyorum sen ne diyosun Ç:D

aaaa
Ssd Değil Mi Kral
m2 ssd hocam birde 120mm rgb fan sessiz ama serin calışan rgb sen işlemci modeli yazmışın overloock yazmışın overlock hic bir bilgisayarıma yapmadım

JEYI FinsCold M.2 NVMe M.2 SATA SSD Alüminyum Soğutucu ürününü geçen ay satın aldım. Gen 4 SSD kullanıyorum. Sıcaklık yük altında 55, 60 derece arası oluyor. Kasandaki hava sirkülasyonu göre değişebilir. Öneririm.
hocam bu m2 ssd bi tık daha kalitelisi varmı birde 120mm serin calışan rgb fan arıyorum çok kaliteli olmasına gerek yok 1 tane alıcam zaten

aaaa

m2 ssd hocam birde 120mm rgb fan sessiz ama serin calışan rgb sen işlemci modeli yazmışın overloock yazmışın overlock hic bir bilgisayarıma yapmadım

hocam bu m2 ssd bi tık daha kalitelisi varmı birde 120mm serin calışan rgb fan arıyorum çok kaliteli olmasına gerek yok 1 tane alıcam zaten
Hava soğutucu istemiyor musunuz

aaaa

Bu ürün kaliteli aslında. Çok seçenek yok zaten m.2 soğutucularda. Thermalright m.2 soğutucu vardı bi ara ama şuan stokta yok. Benim önerdiğim ürünle benzer sıcaklık değerlerini alırsın bu arada. İki ürün de alüminyum.

Bu ürün kaliteli aslında. Çok seçenek yok zaten m.2 soğutucularda. Thermalright m.2 soğutucu vardı bi ara ama şuan stokta yok. Benim önerdiğim ürünle benzer sıcaklık değerlerini alırsın bu arada. İki ürün de alüminyum.
teşekkürler hocam birde fan arıyorum ben fiyatı çok pahalı olmayan rgb sessiz çalışan ama soğutan yardımcı olurmusun

Geri