oyunbilgisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
ışıksız m2 soğutucusu arıyorum birde sessiz calışan rgb fan arkadaşlar
Tam Olarak SSD Soğutucu muışıksız m2 soğutucusu arıyorum birde sessiz calışan rgb fan arkadaşlar
1. İşlemci modelin nedir?ışıksız m2 soğutucusu arıyorum birde sessiz calışan rgb fan arkadaşlar
sen bilgisayardan anladığından emin misin bence ben emin değilim bilen birisi yazsa sevinirim m2 diyorum birde rgb fan diyorum sen ne diyosun ÇTam Olarak Ram Soğutucu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1. İşlemci modelin nedir?
2. Kasa boyutu nasıl? Mid Tower, Mini Tower? (Soğutucunun sığması açısından önemli.)
3. Bütçen nedir? (Örneğin 1000 TL altı, 1500 TL civarı gibi)
4. Sessizlik mi, serinlik mi öncelik?
5. Overclock yapacak mısın?
Ssd Değil Mi Kralsen bilgisayardan anladığından emin misin bence ben emin değilim bilen birisi yazsa sevinirim m2 diyorum birde rgb fan diyorum sen ne diyosun Ç![]()
m2 ssd hocam birde 120mm rgb fan sessiz ama serin calışan rgb sen işlemci modeli yazmışın overloock yazmışın overlock hic bir bilgisayarıma yapmadımSsd Değil Mi Kral
hocam bu m2 ssd bi tık daha kalitelisi varmı birde 120mm serin calışan rgb fan arıyorum çok kaliteli olmasına gerek yok 1 tane alıcam zatenJEYI FinsCold M.2 NVMe M.2 SATA SSD Alüminyum Soğutucu ürününü geçen ay satın aldım. Gen 4 SSD kullanıyorum. Sıcaklık yük altında 55, 60 derece arası oluyor. Kasandaki hava sirkülasyonu göre değişebilir. Öneririm.
Hava soğutucu istemiyor musunuzaaaa
m2 ssd hocam birde 120mm rgb fan sessiz ama serin calışan rgb sen işlemci modeli yazmışın overloock yazmışın overlock hic bir bilgisayarıma yapmadım
hocam bu m2 ssd bi tık daha kalitelisi varmı birde 120mm serin calışan rgb fan arıyorum çok kaliteli olmasına gerek yok 1 tane alıcam zaten
yok hocam m2 soğutucu rgb fanHava soğutucu istemiyor musunuz
Bu ürün kaliteli aslında. Çok seçenek yok zaten m.2 soğutucularda. Thermalright m.2 soğutucu vardı bi ara ama şuan stokta yok. Benim önerdiğim ürünle benzer sıcaklık değerlerini alırsın bu arada. İki ürün de alüminyum.aaaa
m2 ssd hocam birde 120mm rgb fan sessiz ama serin calışan rgb sen işlemci modeli yazmışın overloock yazmışın overlock hic bir bilgisayarıma yapmadım
hocam bu m2 ssd bi tık daha kalitelisi varmı birde 120mm serin calışan rgb fan arıyorum çok kaliteli olmasına gerek yok 1 tane alıcam zaten
M2 Soğutucu Fan ve Oled Ekran https://share.google/muRiVBNHqE0fA4VBbBu ürün kaliteli aslında. Çok seçenek yok zaten m.2 soğutucularda. Thermalright m.2 soğutucu vardı bi ara ama şuan stokta yok. Benim önerdiğim ürünle benzer sıcaklık değerlerini alırsın bu arada. İki ürün de alüminyum.
teşekkürler hocam birde fan arıyorum ben fiyatı çok pahalı olmayan rgb sessiz çalışan ama soğutan yardımcı olurmusunBu ürün kaliteli aslında. Çok seçenek yok zaten m.2 soğutucularda. Thermalright m.2 soğutucu vardı bi ara ama şuan stokta yok. Benim önerdiğim ürünle benzer sıcaklık değerlerini alırsın bu arada. İki ürün de alüminyum.
Rgb fan dedinjzışıksız m2 soğutucusu arıyorum birde sessiz calışan rgb fan arkadaşlar
Kule tipi miteşekkürler hocam birde fan arıyorum ben fiyatı çok pahalı olmayan rgb sessiz çalışan ama soğutan yardımcı olurmusun
hocam tamamdır bana arkadaş yardım ediyo teşekkürlerRgb fan dedinjz