Arama sonuçları: *

1. P

Kasa Soğutucu Fan Önerisi CFM 50+Üzeri

Arkadaşlar selam CFM değeri 50+ üzerinde olan ve her şeyi (kontrolcüsüne kadar) toplu alabileceğim kasa fanı arıyorum. İnce hesapta lianli var 120'lik ama rengi beyaz diye emin olamıyorum. Öte yandan...
  2. P

Fan Kontrolcü Kablosu

+++++++ Yardımcı olacka var mı?
  3. P

Fan Kontrolcü Kablosu

Arkadaşlar selam. Fan kontrolcümle ilgili sorun yaşıyordum ve muhtemelen sorunum kablolarla ilgili. Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum ama son 1 aydır kendi kendine çalışmalar vs oluyordu en sonunda toz vs şühphelenmiş ve temizlemiştim ama tekrar açıp baktığımda kablonun ucunun kırıldığını...
  4. P

BU termal macun alınır mı ?

Evin merkezi bir konumdaysa pazaryerlerinden premium alıp ertesi gün teslim olacka şekilde bir macun ayarlayabilirsin. Ama bence kesinlikle bütçen varsa sana önerdiğim termal macunu al ısı anlamında ciddi oranda fark ediyor. İşlemci 100% yükte 70 dereceyi zor görüyor benim
  5. P

BU termal macun alınır mı ?

Bence fiyatına göre kötü bir macun. Ben şahsen bu kadar para vereceksem 11 iletkenlik yerine 14.2 iletkenliği bulunan thermal grizzly kyrount extreme alırdım
  6. P

Kontrolcü montaj yardım lütfen

RGB kontrolcünün kablolarını karıştırdım şimdi tekrar montaj yapamıyorum yardım lütfen. 1725569299 Not: muhtemelen kablo kırıldı ya da dikkat etmedim ama bu şekilde yaptığımda çalışıyor belki ileride birisinin işine yarar Led için olan kablo bariz belli onu istediğiniz girişe yapabilirsiniz...
  7. P

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

Alabiliyorsan Thermal Grizzly - Kryonaut Extreme almanı öneririm. 2-3 ay önce sürdüm halen sıkıntısız götürüyor I5 13400 F Oyunlarda bile 70c görmedim daha.
  8. P

Yardım Açılmış termal macunun bozulma süresi var mı?

1 gram yeter. Tek işlemciye süreceksen 2 defa falan kullanabilrisin 12 ay götürür yani. İndirim var şu an al koy kenara derim
  9. P

Thermal Grizzly güzeldir. Ben bunu kullanıyorum boştaki sıcaklık i5 13400f 40 derece Oyunlarda vs FPS oynadığım için de çok ısınmıyor 60 derecelerde seyrediyor...
  10. P

50 55 derece boştayken fazla gibi geldi. Boştayken 35-45 arasında oyun oynarken 70-85 (85 olmaması daha iyidir.) en sıcak hali 90 derece. Bu şekilde olmalı diye biliyorum. Termal macunu değiştirirsen muhtemelen etki edecek ve boştayken 40 derece civarında olacaktır
  11. P

Güneş ve nemden uzak tuttuysan bir sorun olacağını zannetmiyorum. Çok çok PC'deki macunu temizleyip yenile ve sıcaklığına bak. Atıyorum eski performansı vermiyordur, ısıdan dolayı kendisini korumaya alıp güç kapatıyordur o zaman yenisini alırsın.
Top Bottom