Arama sonuçları: *

1. rahmanezrik

Yeni aldigim toplama bilgisayar isiniyor normal mi?

Piyasadaki kasaların üzerinde gelen stok soğutucular çöp ötesi. Sadece orada ışık saçıp dönmeye yarıyor, hava sirkülasyonu namına zerre kadar iş yapmıyor. Bende de aynı sıkıntı oldu letgodan 3 adet 2000 rpm hızında dönen aigo sıvı soğutma fanı buldum uygun fiyata aldım. Şuan ısınma diye bir...
  2. rahmanezrik

sıvı soğutma vs kuletipi soğutma

Sıvı soğutmada 120mm iyi bir kule tipi soğutucudan daha iyi performans vermiyor. Xigmatek whiz kullanıyorum, tavsiye ederim.
  3. rahmanezrik

Sıvı soğutucumu yoksa çift taraflı hava soğutucusumu?

Hava soğutma yeterli olur, kasanızın çok iyi havalanması şartıyla!
  4. rahmanezrik

RYZEN 5 1600AF 12NM OVERCLOCK

Gigabyte ab350m d3v Bu arada kademeli olarak deneme yaptım yavaş yavaş artırarak. Voltaj 1.32V 3.85 ghzde stabil çalışıyor 20 dk stres testi yaptım 63 derecede sabit çalışıyor tüm corelar %100 performansla çalışıyor. 3.9a çıkardığım an windows açılmıyor.
  5. rahmanezrik

Hocam öncelikle teşekkürler. Dediğiniz gibi yaptım cpu ratio 4.0 ghzde cpuvyi de 1.38v olarak ayarladım ama pc açılmıyor. Daha önce de 3.8de denemiştim voltaj ayarıyla hiç oynamadan yine açılmamıştı. 1589944171 Bir de frekans ayarlarına girdiğimde Dynamic Vcore(DVID) yazıyor bunun altında da...
  6. rahmanezrik

Sıvı Soğutma

Hocam olsa da aşırı pahalı sıvı soğutmalar. Ben ekstradan 100 tl ekleyerek kule tipine geçtim. Sıvı soğutmaya geçsem en dandikleri 500 tlden başlıyor. Bence değmez o paralara
  7. rahmanezrik

Sıvı Soğutma

Bence sıvı soğutma gereksiz. Zaten şu da dikkatimi çekti. Overclock yapanlara bakıyorum hep kaliteli kule tipi soğutucular kullanıyorlar. 1000 tlnin altında sıvı soğutma alacaksanız bence paranızı boşa harcamayın iyi bir kule tipi soğutucu iş görecektir ama kasanızın iyi havalanması şartıyla.
  8. rahmanezrik

malum yaz ayları gelmesiyle kasam ısınıyor sizlerin kasa ısısı nedir

Benim çok canımı yakan bir durumdu. Başta yeni kasaya geçtim ve kasanın üstünde gelen sadece kendi kendine dönen saçma sapan egzoz fanını söküp attım. Letgodan 3 adet aigo sıvı soğutma fanı düşürdüm çok uyguna :) birini egzoz fanı olarak kullandım diğer ikisini kasa üstündeki 2 fan boşluğuna...
  9. rahmanezrik

Merhabalar Gigabyte AB350M D3V anakartta Ryzen 5 1600af kullanıyorum. İşlemci soğutucusu olarak kule tipi Xigmatek Whiz mevcut. Bu anakart ve soğutucuyla ne düzeyde overclock yapabilirim ? Biostan ghz yükseltirken nelere dikkat etmem gerekir ? Adım adım tarifini yapabilirseniz müteşekkir olurum...
  10. rahmanezrik

AM3+ KULE TİPİ SOĞUTUCU AM4' E UYAR MI ?

Merhabalar. 2. El uygun fiyata thermaltake marka kule tipi soğutucu bulup almaya karar verdim. Satan arkadaş kutusunun fotoğrafını attı desteklediği soketler amdde am3+ am2 falan yazıyor. Ama thermaltake sitesinde bu soğutucunun am4 e uyumlu olduğunu yazmış. Sizce ne yapmalıyım ? Alsam uymama...
  11. rahmanezrik

AIGO MARKA FANI RGB KONTROL ETMEK İSTİYORUM

Eyvallah teşekkür ederim
  12. rahmanezrik

Hocam sanırım anakartımda rgb desteği yok. Gigabyte AB350M-D3V model anakartım. Belirttiğiniz RGB Fusion uygulamasını indirdim hiçbir şey yapamadım. Belki ekstra yan uygulamalarla yönlendirebilirim diyerek buraya yazdım.
  13. rahmanezrik

Aigo marka sıvı soğutmadan çıkma 3 adet rgb fanı fan çoklayıcısı kullanarak anakartımdaki system fan çıkışına taktım ve fanlar üzerindeki rgb ledler sabit bir renk üzerinde yanıyor. Bilgisayara yükleyeceğim herhangi bir programla bu fanların ledlerini kontrol etmem mümkün müdür ?
Top Bottom