Aldığım ürün budur tüm ayrıntılarıyla görünüyor bilgileri
Sıcaklık değerini bilmiyorum daha Kasa nin modeli everest x lineSıcaklık değerleri,kasanın modelini yazar mısın?
Dıştan olması normal yani öyle mi dereceyi de edeceğim biraz sonra eve geçtiğimde o zaman daha net karar verilebilir duruma öyleysesıcaklamış olması normal bazı programlar derece olarak net bi değer veriyor. sıcaklığı atarsan daha net bi çözüm bulunabilir bence
Afterburnerdan ısı değerlerine baktınmı knk öyle kasa dışından ellemeyle olucak iş değilDaha dün almış olduğum PC dıştan kasasını elleyince sıcaklamiş oluyor bu normal midir ne sıkıntısı olabilir teknik servise yollamalı miyim
Sistem özellikleri
Rx 580
Intel 9100f
Daha dün almış olduğum PC dıştan kasasını elleyince sıcaklamiş oluyor bu normal midir ne sıkıntısı olabilir teknik servise yollamalı miyim
Sistem özellikleri
Rx 580
Intel 9100f
Afterburnerdan ısı değerlerine baktınmı knk öyle kasa dışından ellemeyle olucak iş değil
Sıcaklık değerim şuan indirdim afterburneri oyunda falan değilim normal ekranda 48 50 civarı geziyorÖyle dostum yaz ayındayız illaki ısınıcak ama ne kadar olduğu çok önemli
birde oyundayken bakarmısınSıcaklık değerim şuan indirdim afterburneri oyunda falan değilim normal ekranda 48 50 civarı geziyor
afterburnerdan ortadaki ayarlar kısmına tıkla izleme bölümüne gel gpu sıçaklığı seç osd de göster uygulaOyun içindeyken afterburneri nasıl aktif edeceğim
Ama tabi biraz daha takıldıktan sonra 72leri gördü ideal mi sıcak mi sizce?Tamam yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanda cpu kullanımı csgo dayım 65 60 67 civarlarında geziyor