Arama sonuçları: *

1. rainfalldown

Hangi sıvı soğutmayı almalıyım?

arctic 3 öneririm bende ekran istiyorsanız https://www.gencergaming.com/lian-li-galahad-ii-lcd-360mm-siyah-islemci-sivi-sogutucu?ref=akakce&v=1.17.2
  2. rainfalldown

İ5 12400F İÇİN SOĞUTUCU

hocam 200 lira daha çıkabilirseniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu/?ref=akakce&v=1.60.7 1713721738 veya arkadaşın dediği gibi daha düşük bütçede aynı performansı sağlayabilir.
  3. rainfalldown

thermalright lga 1700 contact frame aliexpressten alınır mı?

Güzel değerler hocam. Aliexpress üzerinden aldığın satıcıyı hatırlıyorsan link paylaşabilir misin hocam? Şimdiden teşekkürler hocam yardımın için.
  4. rainfalldown

İ5 13600kf var hocam elimde. Bitfenix cube 360 ile kullanmayı düşünüyorum. Sıvı soğutma beklediğim performansda değil gibi hem thermalright contact frame hem de termal macun değişip denemek istiyorum. Termal macun içinden çıkanı kullanmıştım soğutucunun.
  5. rainfalldown

merhaba, thermalright lga 1700 contact frame almayı düşünüyorum forumlarda bir arkadaş 400 tl'den satıyor. Aliexpress'ten daha ucuza gelmekte ama orijinal olmama olasılığı nedir bir bilgisi olan var mıdır? veya aynı ürün müdür? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  6. rainfalldown

işlemci sıcaklığım normal mi?

hocam kasam ponos ms 4 ön ful mesh yapıda. soğutma içinde i9 13900k ile kullanan arkadaşın değerlerinde o maks 80 görüyordu diye hatırlıyorum benim işlemcide böyle olması biraz garip geldi.
  7. rainfalldown

işlemci sıcaklığım normal mi?

merhaba i5 13600kf mevcut elimde . sıvı soğutma olarak bitfenix cube 360 mevcut. cpu-z üzerinden işlemcime benchmark testi yaptığımda işlemci sıcaklıklarım maks 80 derecelere çıkıyor. bana fazla geldi. fanlar %50 pompa ise 5000 rpm de. termal macun olarak içinden çıkanı kullanmıştım. değiştirsem...
  8. rainfalldown

lt 720 vs cube 360 hangisi tercih edilir?

Bitfenix çoğu kişi daha iyi diyor ama kararsız kaldım açıkçası
  9. rainfalldown

lt 720 vs cube 360 hangisi tercih edilir?

bu iki soğutmadan hangisi tercih edilir?
  10. rainfalldown

Bitfenix Cube 360 ARGB sıvı soğutma nasıl sizce?

sonuçlar nasıl hocam bakabildiniz mi?
  11. rainfalldown

Tamamdır hocam sonuçları paylaşabilirsen güzel olur. Bir de işlemciniz neydi
  12. rainfalldown

Peki Lt 720 yerine tercih edilir mi bitfenix hocam
  13. rainfalldown

Msi mag m360 hocam
  14. rainfalldown

Hocam bende çok arada kaldım m360 var 3k bandında şu an onun yerine tercih edilir mi sizce?
  15. rainfalldown

Msi m360 sıvı soğutma alınır ?

Abdullah abinin storyde paylaştığı 3kya düşen m360 alınır mı yoksa lt720 mi daha mı iyidir?
  16. rainfalldown

sıvı soğutma önerisi istiyorum.

Hocam bunu alırsam büyük ihtimal kasada değişmem gerekebilir radyatör çok kalın diyolar. Hem de 4k üstüne çok fazla çıkmak istemiyorum.
  17. rainfalldown

Görüntü olarak çok hoş performans olarakta gayet iyi duruyo uzun süreli kullanımda ne olur onu kestiremiyorum hocam?
  18. rainfalldown

Peki hocam sizce lt720 yerine tercih edilir mi?
  19. rainfalldown

Bitfenix Cube 360 ARGB alınır mı ?

4kya kadar bütçem mevcut hocam
Top Bottom