Neler Yeni

thermalright lga 1700 contact frame aliexpressten alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
zafer
merhaba, thermalright lga 1700 contact frame almayı düşünüyorum forumlarda bir arkadaş 400 tl'den satıyor. Aliexpress'ten daha ucuza gelmekte ama orijinal olmama olasılığı nedir bir bilgisi olan var mıdır? veya aynı ürün müdür? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
AliExpress üstünden AM5 contact frame aldım ve ürün orijinal olarak geldi. Satış sayısına, satıcıya ve yorumlara bakıp ürünün orijinal olup olmadığını anlayabilirsin.

KanJi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serdar özgümüş
5 aydır kullanıyorum dostum ısı değer etkisi %4 gibi bir oran render tarzı işlemler için dusunursen uzun solukta iş yapar bide kullanacağın işlemci modelinide paylasırsan gerekli olup olmadığını paylasabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
zafer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 aydır kullanıyorum dostum ısı değer etkisi %4 gibi bir oran render tarzı işlemler için dusunursen uzun solukta iş yapar bide kullanacağın işlemci modelinide paylasırsan gerekli olup olmadığını paylasabilirim
İ5 13600kf var hocam elimde. Bitfenix cube 360 ile kullanmayı düşünüyorum. Sıvı soğutma beklediğim performansda değil gibi hem thermalright contact frame hem de termal macun değişip denemek istiyorum. Termal macun içinden çıkanı kullanmıştım soğutucunun.

KanJi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serdar özgümüş
13600k ile braket ve soğutucuda bitfenix 360 ile kullandım yapmak istediğin set ile yani max sicaklık 74 derece yarım saat render sonrası tabii ki oyunlarda 55 geçmedi gayet güzel bi stup olusturmus olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
zafer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13600k ile braket ve soğutucuda bitfenix 360 ile kullandım yapmak istediğin set ile yani max sicaklık 74 derece yarım saat render sonrası tabii ki oyunlarda 55 geçmedi gayet güzel bi stup olusturmus olursun
Güzel değerler hocam. Aliexpress üzerinden aldığın satıcıyı hatırlıyorsan link paylaşabilir misin hocam? Şimdiden teşekkürler hocam yardımın için.

forza11

80+ Bronze
bence inventus ya da gaming.gen.tr ye sorun. belki orjinal getirirler

KanJi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serdar özgümüş
Top Bottom