Arama sonuçları: *

1. R

Yardım Recep Baltaş'ın Lianli videosu hakkında

Valla boya falan o kadar yetenekli değilim boyayabilirsen gönderim sana :D extansiyon bilmem nede performansımı düşürür diye düşünüyorum araya aracı kablo falan böyle eğreti geliyor bana kaldı ki en ufak ms için neleri neleri kısıyoken pc de :D hem masanın içinde duruyor kasa görüntüsünü pek...
  2. R

Ağam benlen eylenirr :D senin ki kadar yakışıklı değil ya benim ki dalmaçyalı power siyah ekran kartı siyah :D
  3. R

Sanatçı mısın birader bu nasıl kasa toplamak maşallah
  4. R

Öneri 9800x3d için güzel kaliteli sıvı soğutma önerisi lazım.

Gerek yok yeni sistem topluyorum zaten. Ram kaynaklı değildir herhalde ya işlemci kullanımı %120 lere falan çıkıyor ve titreme başlıyor
  5. R

Yok ya ben de oynasan anlarsın adamlar bana çıkıp tek atıyor salisesinde sonra takım arkadaşlarımı izliyorum aynı adamlar resim çiziyor karşılarında 1762707191 İ5 8600 k işlemci gtx 1070 ekran kartı 144 hz monitörle oynuyorum darboğaz var
  6. R

Hayırlısı bakalım ya bi kurayımda valoda eseyimm. Benim bu pc de darboğaz falan var gecikme desen gırla adamlar çıktıgı gibi hs atıyor hile var sanıyom herkesde o durumdayım yani 1.5 yılda anca plat 2 oldum ama nası oldum Allah biliyor :D
  7. R

Kasa nzxt h5 flow üst tarafı 360 radyatör desteklemiyor öne taksam dikey koyup hortumu yukarıdan vermem gerekiyor ona da chatgpt hava boşluğu olur cart curt diye kaldım arada yoksa bende 360 almak istiyorum da
  8. R

Rank ne :D 1762641628 280 mm yeterli midir 9800x3d ye?
  9. R

Yardım 360 Mm Sıvı Soğutmayı Kasanın Önüne Takmak

360 Sıvı soğutucu öne takılır mı hava kabarcığı falan diyor chatgpt ne diyorsunuz?
  10. R

Nzxt h5 flow kasa'ya kurulu 9800x3d için sıvı soğutma ve modifikasyon önerisi

360mm ye gerek yok mudur diyorsunuz bu işlemci için? 240mm kaç walt a kadar 70- 75 derece bandında tutar acaba sıcaklıgı
  11. R

Çokta kasmaya gerek yok diyosun. Senin kasa ne renk? o 2 tane fan beyazsa link alabilir miyim? Birde ön panel 360mm birleşik üst panel 240 mm dimi?
  12. R

Biraz yüksek değil mi bu sıcaklık? 1762089478 Öne niye 2 takayım 360 sığıyor? Ayrıca ön birleşik 360 fanla geldi ama düşüncem öne 360 sıvı soğutmanın radyatörü, üste ve alta 2 şer tane 240 stok fan tarzı 1762089602 Max. 10 bin tl argb rgb olursa iyi olur. Kasa beyaz o yüzden beyaz renk...
  13. R

Arkadaşlar Nzxt h5 flow kasa aldım içinde rtx 5070ti ve 9800x3d li bi sistem kurmayı düşünüyorum. Bu kasa içerisine bu işlemciyi ve ekran kartını serin tutabilecek nasıl bir soğutma dizaynı ve hangi marka sıvı soğutma önerirsiniz
Geri