Arama sonuçları: *

1. rucukutu

Yardım 3lü Argb fan paketi veya F/P 120mm fan arıyorum.

kendi kontrolcüsü var ya ondan aldım yoksa bende almazdım ama şu anda en dandik argb li fan 200 lira 5 tane alsan 2k böyle bana 600 e geldi .2 ay önce daha ucuzdu
  2. rucukutu

ben aldım kullanıyorum çok iyi fanlar. Gerek tasarımı gerek te hava basıncı güzel şimdilik sıkıntı yok Asiahorse fiyat olarak da iyi . İçinden kontrolcüsü ve kumandası da geliyor . Tek yapman gereken RGB çıkışını anakarta takıcan güç girişini beslicen geri kalan 6 pin fan kablolarını takıcaksın...
  3. rucukutu

https://www.amazon.com.tr/AsiaHorse-ARGB-Anakart-Adreslenebilir-Yaprakl%C4%B1-Paket-Siyah/dp/B08MT981HD/ref=sr_1_2?crid=270BH1GB4I6EK&keywords=asiahorse&qid=1677835155&sprefix=asia%2Caps%2C105&sr=8-2
  4. rucukutu

İşlemcinin termal macununu neyle silmeliyim?

kolonya peçete 1676570278 15 yıldır yaklaşık 150 200 defa macun silmişimdir hepsi kolonya peçete ile bişey olmadı bugüne kadar
  5. rucukutu

Yardım sıvı soğutucum boştayken fanları dönmüyor

öyle bir ayar olduğunu ilk defa duydum bana kalırsa kasa fanı kısmına taktın onlarda slience modda . belli bir derecede çalışmayacak şekilde ayarlı. İşlemci fanı ve pompa sürekli çalışır.
  6. rucukutu

Bu Fanlar İyi̇ Mi̇di̇r?

10 güne gelir tahminen
  7. rucukutu

Bu Fanlar İyi̇ Mi̇di̇r?

daha yeni sipariş geçtim gelmedi henüz 1674505561 yorumlarına bak çok kişi memnun
  8. rucukutu

Bu Fanlar İyi̇ Mi̇di̇r?

https://www.amazon.com.tr/AsiaHorse-ARGB-Anakart-Adreslenebilir-Yaprakl%C4%B1-Paket-Siyah/dp/B08MT981HD/ref=sr_1_6?crid=1BJAYG8ALXZXI&keywords=asiahorse&qid=1674505367&sprefix=asia%2Caps%2C200&sr=8-6 1674505432 ben bundan aldım 5 adet fiyatı iyi kaliteli ürüne benziyor alman markası galiba
  9. rucukutu

Thermaltake TH360 Vatanda 2400 Tl sanki çok iyi fiyat gibi

İş yapar mı 5600x ile kullanıcam şu anda xpg levante 240 var oyunlarda vs 70 dereceyi geçmedi ama
  10. rucukutu

Thermaltake TH360 Vatanda 2400 Tl sanki çok iyi fiyat gibi

https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-th360-argb-fanlli-360mm-intel-amd4-serisi-uyumlu-sivi-sogutma-sistem.html Fiyat iyi mi? Alınır mı?
  11. rucukutu

Termal macun önerisi?

Thermal Grizzly Kryonaut ben sürekli bunu kullanıyorum gayet iyi .
  12. rucukutu

armoury create fan hızı

3 yıldır asus anakart kullanıyorum. All suite ve Armory create den tam verim alamadım sürekli saçmalıyor. Özellikle Armory Create e güncelleme geldiğinde ayarları tanımıyor saçmalıyor. En güzeli Bios
  13. rucukutu

5600x stok fan hızı çok yüksek

ya oyun moyun hikaye arkadaş bende ilk amd işlemci aldığımda mouse hareket ettirince bile işlemci fanından vaz vuz ses geliyordu turboya geçiyordu mübarek . Stok fan pişmanlıktır. Düzgün bir kule tipi al bence
  14. rucukutu

Yardım Yeni sıvı soğutucu aldım

böyle anlamazsın bişey bi stres testi yap bak kaça çıkıyor sıcaklık
  15. rucukutu

5600 için kule tipi soğutucu arıyorum

Arkadaş için stok fandan kurtulmak adına kule tipi soğutucu arıyoruz ama kasası Dark Raider https://www.teknobiyotik.com/dark-raider-3x12cm-rgb-fanli-tempered-glass-cam-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchraider-31767.html Buna sığabilecek bir soğutucu lazım Bütçe 500-600 olabilir
  16. rucukutu

Yardım 5600X İşlemcim için 140mm Hava Soğutma Önerilerinizi Bekliyorum

sen bu ısı sorununu çözemedin galiba kral
  17. rucukutu

MSI CoreLiquid kötü mü ?

Jean Reno leon filmindeki adam işte :D
  18. rucukutu

MSI CoreLiquid kötü mü ?

yok ordaki ismim rucukutu76 ama genelde dh olsun burası olsun bu resmi kullanıyorum
  19. rucukutu

MSI CoreLiquid kötü mü ?

varım da orayı çok beğenmiyorum açıkcası kendisi otomatik harfleri düzelttiği halde sürekli ceza yiyoruz saçma sapan bir forum dH daha iyi
  20. rucukutu

MSI CoreLiquid kötü mü ?

şimdi fiyatına baktım 2300 civarı o paraya 360 alınır saçmalamışlar
Top Bottom