Yani memnunsan neden olmasın hocambütçen yüksek daha kaliteli bir şey arıyosun muhtemelen ama güzel kit kullanıyorum
![]()
BitFenix Spectre ARGB SE Black 120 mm Fan(3'lü Set)
BitFenix Spectre ARGB SE Black 120 mm Fan(3'lü Set) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
cooler master ml240 rgb fanları yerine bunu alsam 2sini kullansam nasıl olur acaba?bütçen yüksek daha kaliteli bir şey arıyosun muhtemelen ama güzel kit kullanıyorum
![]()
BitFenix Spectre ARGB SE Black 120 mm Fan(3'lü Set)
BitFenix Spectre ARGB SE Black 120 mm Fan(3'lü Set) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
msi 100r kullanıyorum fan kalitesi olarak bitfenix daha iyi soğutuyor sesli de çalışmıyor fiyatı da baz alınca net alınır markaya güvenmezseniz de direkt corsairin fanlarını alabilirsiniz yeterince iş görecektirYani memnunsan neden olmasın hocam
cooler masterin fanları daha iyidir bencecooler master ml240 rgb fanları yerine bunu alsam 2sini kullansam nasıl olur acaba?
argb olsun dedim, msi mag m100r kasa var 4x argb fan var sıvı soğutmayı da argb yapmak istedim :/cooler masterin fanları daha iyidir bence
fanlar çok kaliteliye benziyor resim aldatmacasımı bilemedim
siteye güvenemiyorum açıkçası. etbise de kayıtlı değilhttps://www.jumbum.com/ARCTIC-P12-5...PA7pv6ewBOfumbZ3jCp28m2FkbhptMjYaAsDQEALw_wcB 5'li var 2 tane fazladan ama alınır gibi
aslında alabilirsin m100rın kontrolcüsünün renkleri çok sınırlı benim hoşuma gitmiyor harici bir kontrolcü iyi olur ama anakartın argb desteği var mı ona dikkat etargb olsun dedim, msi mag m100r kasa var 4x argb fan var sıvı soğutmayı da argb yapmak istedim :/
arctic fanları kalitelidir ve havayı çok güzel iterler genellikle egzoz fanı veya kule tipi için kullanılır.fanlar çok kaliteliye benziyor resim aldatmacasımı bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
siteye güvenemiyorum açıkçası. etbise de kayıtlı değil
Normal fan olarak ise yaramaz bu kullanıyorum ben. Dümdüz statik basınç fanı hava akışı zayıf.arctic fanları kalitelidir ve havayı çok güzel iterler genellikle egzoz fanı veya kule tipi için kullanılır ama normal fan olarakta kullanılabilir
o zaman öne normal takarız abiNormal fan olarak ise yaramaz bu kullanıyorum ben. Dümdüz statik basınç fanı hava akışı zayıf.