Yardım 3lü Argb fan paketi veya F/P 120mm fan arıyorum.

Kaczynski

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
363
Merhabalar, 3lü fan paketi arıyorum bütçem fanlar için 1K Civarı. tek renk olabilir adreslenebilir olabilir.

AmazonFAN Linkte şu fanları buldum ama gene bakmanız için atıyorum tabii ki.

Yani memnunsan neden olmasın hocam
msi 100r kullanıyorum fan kalitesi olarak bitfenix daha iyi soğutuyor sesli de çalışmıyor fiyatı da baz alınca net alınır markaya güvenmezseniz de direkt corsairin fanlarını alabilirsiniz yeterince iş görecektir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cooler master ml240 rgb fanları yerine bunu alsam 2sini kullansam nasıl olur acaba?
cooler masterin fanları daha iyidir bence

Son düzenleme:
argb olsun dedim, msi mag m100r kasa var 4x argb fan var sıvı soğutmayı da argb yapmak istedim :/
aslında alabilirsin m100rın kontrolcüsünün renkleri çok sınırlı benim hoşuma gitmiyor harici bir kontrolcü iyi olur ama anakartın argb desteği var mı ona dikkat et

fanlar çok kaliteliye benziyor resim aldatmacasımı bilemedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siteye güvenemiyorum açıkçası. etbise de kayıtlı değil
arctic fanları kalitelidir ve havayı çok güzel iterler genellikle egzoz fanı veya kule tipi için kullanılır.

Son düzenleme:
arctic fanları kalitelidir ve havayı çok güzel iterler genellikle egzoz fanı veya kule tipi için kullanılır ama normal fan olarakta kullanılabilir
Normal fan olarak ise yaramaz bu kullanıyorum ben. Dümdüz statik basınç fanı hava akışı zayıf.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,288
Üyeler
186,601
Son üye
justice26
Geri