Arama sonuçları: *

1. semihozden

CPU fan karşılaştırması

Kule tipi işlemci soğutucuları ile stok soğutucular arasında bayaa bir fark var. Youtube'da videoları var bakabilirsin.
  2. semihozden

r5 3600x işlemci soğutucu ve termal macun önerisi

En iyisini yapmışsın. Ben geçen sene 200 liraya almıştım suan 1400 lira falan wraith prism :(
  3. semihozden

Sesden yana bir sıkıntım olmadı çünkü terman macunlarını düzenli değiştiriyorum max 65 dereceyi görüyor full yükte. Kasa içi havalandırmamda iyi olduğu için işlemci fanı full devir çalışmıyor ses yapmıyor.
  4. semihozden

evet bundan bahsediyorum ama geçen sene ben bunu 200liraya aldım sıfır... :( 1400tl nedir ya
  5. semihozden

Aynı işlemci var bendede stok soğutucuyla iyi idare etmişsin bu işlemciler fazla ısınıyor. Soğutucu olarak Wraith Prism kullanıyorum maksimum 65-66 dereceleri görüyor işlemcim. görüntü olarakta hoş bir görüntüsü var. Termal macun olarakta arctic mx-4 öneririm.
  6. semihozden

5600 için soğutma tercihi

Kankaaa Wraith prism al hem soğutma olarak çok iyi hem kasa içerisinde çok hoş duruyor. NOT: Diğer konuyla karıştırmışım sorry :(
  7. semihozden

Yardım RYZEN5 2600X Sistem Çok Isınıyor

Termal macun yenilemesi yaptınmı?
  8. semihozden

Yardım soğutucu aldım fakat yardıma ihtiyacım var?

Kanka vida yerlerine bakarak söylüyorum soldaki beyaz olan plaka resimde görülen yere yani anakartın arka kısmına takılması lazım. farklı anakartlar için 2 tip koymuslar galiba
  9. semihozden

R5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Kanka kule tipi demişsin belki kızacaksın ama wraith prism kullanıyorum ben çok memnunum kasa içindede çok şık duruyor. İşlemcim Ryzen 5 3600 oyunlarda 55-60 derece alıyorum. Wraith Prism öneririm.:)
Top Bottom