r5 3600x işlemcim var 2 yıldır stok soğutucu ile kullanıyorum ve termal macunu hiç değiştirmedim hazır termal macunu değiştirirken soğutucuyuda değiştirmek istedim uygun fiyatlı bir hava soğutucu ve temal macun önerir misiniz ?
hocam selamlar bende aynı şekilde kule fan düşünüyorum veya sıvı soğutucu ,Aynı işlemci var bendede stok soğutucuyla iyi idare etmişsin bu işlemciler fazla ısınıyor. Soğutucu olarak Wraith Prism kullanıyorum maksimum 65-66 dereceleri görüyor işlemcim. görüntü olarakta hoş bir görüntüsü var. Termal macun olarakta arctic mx-4 öneririm.
evet bundan bahsediyorum ama geçen sene ben bunu 200liraya aldım sıfır... 1400tl nedir yahocam selamlar bende aynı şekilde kule fan düşünüyorum veya sıvı soğutucu ,
bahsettiğiniz ürün bumu ? https://www.amazon.com.tr/AMD-AM4-konnektör-alüminyum-kontrollü/dp/B07GKRR5WR/ref=sr_1_2?keywords=amd+wraith+prism&qid=1680532488&sr=8-2
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam selamlar bende aynı şekilde kule fan düşünüyorum veya sıvı soğutucu ,
bahsettiğiniz ürün bumu ? https://www.amazon.com.tr/AMD-AM4-k...ywords=amd+wraith+prism&qid=1680532488&sr=8-2
malesef ülke şartları , bugün 1400 3 ay sonra 2400 olur , memnunmusunuz stok fan a istinaden sesi nasılevet bundan bahsediyorum ama geçen sene ben bunu 200liraya aldım sıfır... 1400tl nedir ya
Sesden yana bir sıkıntım olmadı çünkü terman macunlarını düzenli değiştiriyorum max 65 dereceyi görüyor full yükte. Kasa içi havalandırmamda iyi olduğu için işlemci fanı full devir çalışmıyor ses yapmıyor.malesef ülke şartları , bugün 1400 3 ay sonra 2400 olur , memnunmusunuz stok fan a istinaden sesi nasıl
600 liraya 214xt aldım 5600 işlemcim için klima açıkken bile max 55 derece görüyor boştayken 35 40 dereceAynı işlemci var bendede stok soğutucuyla iyi idare etmişsin bu işlemciler fazla ısınıyor. Soğutucu olarak Wraith Prism kullanıyorum maksimum 65-66 dereceleri görüyor işlemcim. görüntü olarakta hoş bir görüntüsü var. Termal macun olarakta arctic mx-4 öneririm.
En iyisini yapmışsın. Ben geçen sene 200 liraya almıştım suan 1400 lira falan wraith prism600 liraya 214xt aldım 5600 işlemcim için klima açıkken bile max 55 derece görüyor boştayken 35 40 derece