Arama sonuçları: *

1. S

12400f için kule tipi sogutucu önerisi

SE 224 XTS kullanıyorum gayet iyi iş yapıyor soğuk soğuk kullanıyorum işlemciyi.
  2. S

Sonunda Sistemi Bitirdim

Güç kaynağı biraz daha kaliteli tercih etseydiniz daha iyi olurdu ama güzel sistem güle güle kullanın hocam.
  3. S

MSI dragon center fan ayarı SMART YOK

Dragon center kaldı mı ya, direkt MSI center var onu kullan. Ben oradan ayarlıyorum bir çok şeyi.
  4. S

İ5 12400f için soğutucu önerisi

@YusuFlix hocamızda SE 234 ARGB alabilirsiniz kendisine kefilim ben de i5 12400F'e aldım serin çalışıyor fiyatı da se 224 xt fiyatına nerdeyse.
  5. S

i5 12400F ID-Cooling SE 234 ARGB Performansı

Ek: Tekrardan bir kere daha teşekkür etmek istiyorum, kargolaması çok iyiydi ancak ondan önce her aşamada yardımcı olmasının bana faydası çok dokundu. Zira daha önce ne soğutucu sökmüştüm ne de soğutucu takmıştım. Riskliydi aslında ama hocamız sağ olsun kendisi ile her aşamada konuştuk çok...
  6. S

i5 12400F ID-Cooling SE 234 ARGB Performansı

Merhaba dostlar işlemcim çok ısınıyordu boşta bile 60+ dereceydi artık yaz sıcağı mıdır termal macun mu kurudu ne oldu anlamadım performansı çok düşmüştü stok soğutucu ile. Geçenlerde foruma konu açtım SE 224 XTS nasıldır diye. Sonrasında @ysuflix hocamızla görüştük. Kendisinde ID-Cooling SE 234...
  7. S

i5 12400F İçin Soğutma + Termal Macun Önerisi

Hocam bahsettiğiniz macunu nereden orijinal bulabiliriz resmi satıcısı var mı Türkiye'de?
  8. S

Rica ederim hocam, odada klima yok en fazla vantilatör açabiliyorum o da ancak bana yetiyor zaten. God Of War oynadım bu sıcaklıklarda, Bannerlord'a başladım bu sıcaklıklarda. GTA 5'de bile çok ısınıyor şu an, sırf bu sebepten oyun açmıyorum. Rocket League CS:GO takılıyorum yormuyor bunlar...
  9. S

Yanıt için teşekkürler hocam; Arctis Nova 7'den çok memnunum ya plastik midir metal midir artık neyse onun gıcırtı sesi dışında bir sorun yok. O biraz rahatsız ediyor kafayı oynatınca falan, geçer dedim de geçmiyor. Onun dışında gayet memnunum. Kendi konuma gelecek olursak, aslında soğutmadan...
  10. S

Dostlar selam i5 12400F cayır cayır ısınıyor MB&Bannerlord'da şu an 85 derecelerde. Öncelikle ufak bir sorum olacak; işlemcinin bu denli ısınması sistemin bir bütün olarak ısınmasına sebep olur mu? Zira ekran kartı 77-78 derecelerde dolaşıyor ve SSD yazılımı aşırı sıcaklık uyarısı veriyor. Kule...
  11. S

12400f soğutucu önerisi

Hocam bende de 12400F var, bir de termal macun önerisi yapar mısınız sağlamından?
  12. S

Öneri İ5 12400f e bu kule tipi iyi midir?

Artic mi iyi bunlardan S 224 XTS mi?
  13. S

Kasada bir tane kontrolcü arkada var kablolamanın olduğu yerde fakat ARGB mi bilmiyorum. Kasam MSI MAG 100M, önde 2 fan var ARGB değli RGB, arkadaki kontrolcüye bağlılar. Kontrolcünün ARGB destekleyip desteklemediğini nasıl anlayabilirim? Kontrolcü üstünde yazıyordur sanırım.
  14. S

Hocam MSI H610MB pro anakartım var ARGB uyar mı, uymazsa siyah olanı almayı düşünüyorum ben de. Bir de ARGB olsa dahi ışıkları komple kapatabiliyor muyuz, ışıklı sistem çok tercih etmiyorum ama arada bir açabilirim. Teşekkürler
  15. S

İ5 12400F Kule tipi soğutucu önerisi

Peki termal macun hangisi alınmalı bununla birlikte?
  16. S

SIVI SOGUTMA OLMASINA RAGMEN ISLEMCI FAZLA ISINIYOR..

Değil tabi, stok soğutucu ile oralarda oluyor. Sıvı soğutucu ile olması mümkün değil. Bir sorun var.
  17. S

Gamepower SKADI 240 Full Ses Çalışıyor

Merhaba bir arkadaşım bu soğutucuyu aldı (Sistemi dün sipariş verdi. Soğutucuyu da yanında aldı ve montajlı şekilde mağazadan elden teslim aldı) kumandası ile her şeyi kontrol edebiliyor fakat FAN+ ve FAN- yazan tuşlara basında herhangi bir etki olmuyor. Sesi öyle böyle değil aşırı sesli...
Top Bottom