Merhaba dostlar işlemcim çok ısınıyordu boşta bile 60+ dereceydi artık yaz sıcağı mıdır termal macun mu kurudu ne oldu anlamadım performansı çok düşmüştü stok soğutucu ile. Geçenlerde foruma konu açtım SE 224 XTS nasıldır diye. Sonrasında @ysuflix hocamızla görüştük. Kendisinde ID-Cooling SE 234 ARGB'nin casper versiyonu varmış. Bizzat casper'dan ara ara getirtiyormuş. Ben de konuştum fiyatı çok uygun geldi, SE 224 XTS fiyatına yakın fiyatlarda SE 234 ARGB aldım. Ürün orijinal, replika değil. Yalnızca kutu içeriğinde farklılıklar var ki benim için hepsi önemsiz farklılıklar olduğu için umursamadan aldım 1200 TL'ye. Ona da çok teşekkür ederim.
Şimdi soğutucunun performansına gelecek olursak 1980 küsür RPM son hızda dönüyor. Cinebench R23 testinde 69 dereceyi çok nadir anlık geçti, orada sabit kaldı. Kendi odamda ben bile sıcaktan oturamıyorum, stok soğutucu ile aynı test 90 derecelere ulaşıyordu. Keza bannerlord'da da 80 dereceleri görürken 59-60'larda dolanıyordu bu soğutucu ile. Almayı düşünen var ise öneririm, hocamızda varsa oradan da alabilirsiniz fiyat daha uygun oluyor.
Şimdi soğutucunun performansına gelecek olursak 1980 küsür RPM son hızda dönüyor. Cinebench R23 testinde 69 dereceyi çok nadir anlık geçti, orada sabit kaldı. Kendi odamda ben bile sıcaktan oturamıyorum, stok soğutucu ile aynı test 90 derecelere ulaşıyordu. Keza bannerlord'da da 80 dereceleri görürken 59-60'larda dolanıyordu bu soğutucu ile. Almayı düşünen var ise öneririm, hocamızda varsa oradan da alabilirsiniz fiyat daha uygun oluyor.
Son düzenleme: