Arama sonuçları: *

1. shaco27

Arctic P12 Max mı Thermalright TL12B-s v3 mü?

direk fanları durdurabiliyorsun anakarttan kışın ihtiyacın olmassa kapatabilirsin veya istediğin kadar kısabilirsin veya belli ısıyakadar hiç çalışmaz açık arada dağa iyi zaten arctic.
  2. shaco27

Arctic P12 Max mı Thermalright TL12B-s v3 mü?

Ben max tercih ederim 0 Dba modu ve ses olarak daha düşük. 6tanede alsan bence yeterli. Thermalrigt güzel argb ama Max daha kaliteli. Arb önemsiz ise Max yönel TL 12b 69 CFM 29 DB Max 89 CFM 20 db Fark belli ben ses sevmiyorum şahsen yanında kafa utuluyor sanki fanlar.
  3. shaco27

Yardım Lianli Fanlara 13 bin TL verilir mi ?

en mantıklısını almışın kürdan lazım mı :D
  4. shaco27

Yardım Lianli Fanlara 13 bin TL verilir mi ?

az dağa koy 9 veya 12 lik klima tam performans alırsın. ben fanları satıp klima yatırım yaptım hem kendim hem pc soğuyor.
  5. shaco27

Yardım Noctua U12A, 9800X3D'yi sorunsuz soğutur mu?

kullan gitsin sanmıyorum öyle uçuk sıcaklık olacağını işlemcin güzel. render vb olayda en iyi sıvıda belli derecelere çıkıyor oyunda aşırı uçmaz 7800x3d olsa kafayı yedirirdi ama ondada Pbo kapatsan sorun kalmazdı
  6. shaco27

Yardım Noctua U12A, 9800X3D'yi sorunsuz soğutur mu?

Ortlama 200 w felan TDP değeri olması lazımdı o soğutucunu bence fena olmaz kullanabilirsin. Hatta gayet yeterli 7800x3d olsa aşırı sıçramalar olur ama 9800x3d yeterli muazzam soğutur demiyorum ama gayet Yeterli. Güzel macun ile süper combo olur orjinal çıkan macunda çok iş görür. Sıcak bölgede...
  7. shaco27

Termal Macun Ne Zaman Yenilenmeli

inş yenidir dicemde jumbumda felan gördüm yenisi en son kalan yerlere geldimi bilmiyorum. pek bakmıyorum bu aralar nutella tarzı macun alasım vardı bir ara 200 gram :D ama ne yapıcam elimde ömrü dolucak donacak.
  8. shaco27

içerik değişmiş ısıda ufak iyileştirme var v2 gibi düşün çok aşırı bir açıklama yok ama iyileştirilmiş biraz dağa sıvı gibi olmuş. eskisinden dağa uzun gittiğini vat ediyor :D tabi orasını bilemem.
  9. shaco27

https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-thermal-grizzly-kryonaut-1gr-12-5w-yuksek-performansli-tg-k-001-rs-fiyati,1382137834.html mx6 var ama new formul olanı bul. bu 2 üründen birini alabilirsin 2 si de güzel fp yani. çok ısınma ve aşırı kurumada değişim yap hissediyorsan hislerin doğrudur...
  10. shaco27

Yardım Deepcool MORPHEUS için FAN ÖNERİSİ

Çin'den ucuz geliyor ama gürüntu guzel. sade argb 14 cm fanlara bak.
  11. shaco27

ARCTIC Liquid Freezer III 420 fan sesli fanları değişen var mı ?

bende anlamadım bir video çekim gör :D :D yakından.
  12. shaco27

%20 bile hava sesi geliyor :)
  13. shaco27

az kaldı adı sessiz yalan .D 1739191979 enermaxın bile sesi bukadar yoktu silent modda dağa sessizdi :D aynı fanlar galiba :D :D çok fark yok. alıcaklarımla
  14. shaco27

ARCTIC Liquid Freezer III 420 beyaz var fanları sanki sesli gibi geldi bana :) Arctic P14 PWM PST ARGB 14cm baya sessiz radyatör fanı olarak kullansam diyorum alan varmı önceden ?
  15. shaco27

2025 Yılında Noctua NH-U12S & NH-U12P Alınır Mı?

Ak 620 dijital vardı yüksek devirde seste yapıyordu hafif. 7800x3d vardi. Prosu çıktı sesi düsuk baya güzel. Thermalright serisine bak veya ninja 5 bulabilirsen temiz 2ci el baya sessiz alabilirsin bende var en sessiz soğutuculardan.
  16. shaco27

Yardım 420 mm sıvı soğutma önerisi.

Aynen keşke olsa en son 360 çekip ucuz olsun diyede 360 fan çekicem 14 cm fan eziyet bulmak.
  17. shaco27

Evet çok hoştur . Şunun tipini çok seviyorum veya dijital göstergeli 1737048219 Çok pahalandı indirim varken iyidi fiyatları.
  18. shaco27

Sen sus🤪ahahahh
  19. shaco27

Deep Cool morpheus için 420mm beyaz sıvı düşünüyorum ama karar veremedim. 1.Thermalright kalitesini bilen varmı https://www.gaming.gen.tr/urun/560381/thermalright-frozen-warframe-420-white-argb-420mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 2.Artich...
Geri