Arama sonuçları: *

1. shaco27

ENERMAX SIVI SOĞUTMA İNDİRİM!!! ARCTIC LF 3 RAKİBİ

çok araştırdım ondan arctic çoğu üründen halen iyi ve sessiz. onda bile gönlüm var 3 çok kusurlu değil sadece fanlar yana sıkıntı. enermax mahsum değil vrr fanı alıcam birtane noctua değişicem tek ses yapan fan o :) şunla değiştim mi fanı 0 sıkıntı. aio tamamen şans işi 1 senede bile bozulabilir...
  2. shaco27

360 sığar sadece.
  3. shaco27

Temizlik seti var. 150 tmi ne
  4. shaco27

iyizco uygulaması indirip kampanyaya katılıyorsun attığın sitede geçerli gözüküyor 3500 tl harcama 500 tl :D
  5. shaco27

Egzoz fanı olarak ARCTIC BioniX F120 düşünüyorum ?

f14 hava akışı iyi p14 basınç deniyor ama her önüne gelen p14 al f14 o fiyatı hak etmiyor basıçlı olsada dağa iyi diyorlar p14 de. birde max çıkmış galiba p14 dün. bende alıcam ama kararsız kaldım :)
  6. shaco27

aldım iyizco 3500 tl tamamlayıncada 500 tl veriyor bilgin olsun :)
  7. shaco27

artich 420 mm alıcaktım bunu alim dedim geri fiyat görünce mantıklı geldi dağa iyi gibi birde. 1727512650 çok araştırdım tam tersi dağa iyi soğutuyor ama arctic ten bır tık dağa sesli artich göre artıları var ama ve ucuz. 420mm çekicem şimdi iyki gördüm fiyati. 2sinin kötü yorumu var ama artich...
  8. shaco27

Öneri 14cm kası fanı tavsiyelerine açığım.

13 adet 14cm fan lazım malum fiyat uçuk. bilmediğimiz zulanızda iyi fan modeli olabilir tavsiye açığım çoğunu kullandım ama genelde sesli. elimde bundan var indirimde felan düşüyor arada 12 tane dağa çekim kurtim diyorum argb olması şart değil olursa iyi tabii ki...
  9. shaco27

Yardım DEEPCOOL LT720 360mm sıvı soğutucu arızalı mı?

bende başta aldım öyle düşündüm :D onca işlemci aldım böyle sıcaklık görmedim 1500 den fazla pc düzmüşümdür ilk etap şüpheye düştüm x3D serisi hep böyleymiş sonradan aydık kullanmayınca bilmiyor insan :)
  10. shaco27

Yardım DEEPCOOL LT720 360mm sıvı soğutucu arızalı mı?

overclock açık bendede boşa 50 derece işlemci kısıtlarsan 60-65 görmez belki stress testinde bendede 89 derece normal yani. bluestack açtım 70 leri görüyor :) ayar atıp dereceyi yine düşürebilirsin. soğutucudan kaynaklı değil yani. PBO yaz veya AMD Ryzen 7800X3D Kullanma Rehberi yazı net bilgi...
  11. shaco27

Yardım Thermal Grizzly Kryonaut pump-out yapar mı?

Thermal Grizzly kryounat extreme kullandım güzel macunda bir kaç derece var farklı markalar ile arasında pump out aşırı sürersen yapıyor
  12. shaco27

Thermal Grizzly 2gr Kryonaut Extreme macun ve CPU koruma braketi testi.

Thermal Grizzly 2gr Kryonaut Extreme 14.2W/mK aldım(622tl)teknobiyotikten alınma aklımda Thermal Grizzly 5gr Conductonaut Liquid Metal vardı onu ilerde denemeyi düşünüyorum. Test için kullanınlan mazlemeler. --Asrock b650 livemixer --ryzen 7800x3d işlemci --deep cool ak620 dijital cpu soğutucu...
  13. shaco27

Deep cool assasin iv wh premium 14cm vs thermal righ commander 14cm

İlk aklıma yatan deep cool assasin siyah beyaz renk mevcut. 2ci themalright commander performans dolayı.tek renk siyah 3.deep cool K620 dijital renk seçenek siyah-beyaz var. 3 de 2500tl bandında.
  14. shaco27

Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB vs Arctic Liquid Freezer III - 240

Aybi bendd senin gibi düzdüm kasa hoşuma gitmedi power için almaya değmez dedim. Arctic Liquid Freezer 2 360 alicaktim indirim bitti. Rami patriot Cl 30 6000 MHz aldım ışık için marka için 2000 den fazla para vermeye gerek yok. Onu yerine patriot al yatırımı kasaya yap dağa mantıklı.morpihus...
  15. shaco27

Yardım DeepCool AK620 Digital WH vs ninja 5 vs Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB

Yaw kanıtla demedim cezbette şunu alım dedim 😂 niye kızdın hemen
  16. shaco27

Yardım DeepCool AK620 Digital WH vs ninja 5 vs Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB

Neden ve hangi modeli bir çok modeli mevcut assasin olan var 3 kişiye taktım harikaydi uzun ömürlü bir şey istiyorum ninja 5 resmen ses yoktu ve çok iyi soğutuyor du bana bir neden ver işte bu demeliyim.
  17. shaco27

Ninja 5 kasayla sattım noctua dh15 Alicam çok kazık. Sıvı almak istedim indirim bitti fiyatları arttı ve kasa çok pahalı 420mm destekli deepcool ak620 digital alasim var kullanan var mı ?
  18. shaco27

Scyhte Ninja 5 am5 uyumlu mu?

AM4'ten AM5 geçiş yapıyorum ama uyumlu net bir şey bulamadım, sanki yok gibi Amazon ve orijinal 1 sitesinde uyumlu gözüküyor. Digeri sitesi ve Türk siteleri uyumsuz gözüküyor ve Türk sitelerinde montaj kiti ayrı satiyolar. Anakart dağa gelmedi kargoda. Rev.b var gözüküyor Berki rev.a sida vardır.
Top Bottom