Termal Macun Ne Zaman Yenilenmeli

canka

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
500
Termal macun önerirseniz sevinirim.
RYZEN 7 7700X kullanıyorum .
Soğutma olarak ta 240mm sıvı soğutma var.

Sistemimi alalı 1.5 yıl oldu henüz hiçbir temizlik yapmadım ama artık vaktinin geldiğini hissediyorum.
Valorant ta 80-85 dereceleri görmeye başladı tabi bunda yazın gelmesinin de etkileri var.
Daha önce 70 derecede stabil duruyordu termal macun değişimi değerleri eski haline geri getirir mi ?

kurudukça değişiceksin termal macunu.

mx6 var ama new formul olanı bul.
bu 2 üründen birini alabilirsin 2 si de güzel fp yani.
çok ısınma ve aşırı kurumada değişim yap hissediyorsan hislerin doğrudur ama havaya görede olabiliyor.
https://www.teknobiyotik.com/therma...LDxY-ZXKOf0oupN9g0gjp2TgUF0N8AzOSZJ2lMlOg2cMG almanı tavsiye ederim ama stok yok+ pahalı şuan efsane üründür.
1749724033053.webp

mx6 var ama new formul olanı bul.
bu 2 üründen birini alabilirsin 2 si de güzel fp yani.
çok ısınma ve aşırı kurumada değişim yap hissediyorsan hislerin doğrudur ama havaya görede olabiliyor.
Alıntıyı görüntüle
ne fark varmış yeni formülde

Sistemimi alalı 1.5 yıl oldu henüz hiçbir temizlik yapmadım ama artık vaktinin geldiğini hissediyorum.
Valorant ta 80-85 dereceleri görmeye başladı tabi bunda yazın gelmesinin de etkileri var.
Daha önce 70 derecede stabil duruyordu termal macun değişimi değerleri eski haline geri getirir mi ?
ben 1.5- 2 yılda bir yapıyorum. Bence seninde yapma zamanın gelmiş. Bi genel kasa temizliği bide macun yenilersin etki eder.

macunlar genelde yılda 1 degiştirmen gerekiyor sizin degişim zamanınız gelmiş

ne fark varmış yeni formülde
içerik değişmiş ısıda ufak iyileştirme var v2 gibi düşün çok aşırı bir açıklama yok ama iyileştirilmiş biraz dağa sıvı gibi olmuş.
eskisinden dağa uzun gittiğini vat ediyor :D tabi orasını bilemem.

içerik değişmiş ısıda ufak iyileştirme var v2 gibi düşün çok aşırı bir açıklama yok ama iyileştirilmiş biraz dağa sıvı gibi olmuş.
eskisinden dağa uzun gittiğini vat ediyor :D tabi orasını bilemem.
geçen almıştım eve gidince bakayım formülü eskimi yenimi diye

geçen almıştım eve gidince bakayım formülü eskimi yenimi diye
inş yenidir dicemde jumbumda felan gördüm yenisi en son kalan yerlere geldimi bilmiyorum. pek bakmıyorum bu aralar nutella tarzı macun alasım vardı bir ara 200 gram :D ama ne yapıcam elimde ömrü dolucak donacak.

yaşadığınız yerlerde pc temizleme işlemleri ne kadara yapılıyor ben pek hakim değilim bu işin piyasasına

işlemci ısınmaya başladığı zaman ortalama 1-1.5 yıl da bir.

İşlemcide denemedim ama ekran kartında Mx6 işe yaramaz bir macun, kryonaut çok daha iyi bir performans gösterdi. Palit Rtx 3080 gamepro aşırı ısınan bir kart mx6 83 diğeri 78 derecede tutuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,518
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri