Arama sonuçları: *

1. slayerk

360MM Sıvı Soğutma Montajı Hk.

Corsair 4000d airflow var sıfır kapalı kutu 1250₺’ye bulmuştım. Bence sorun olmaz, %3-4 oynuyormuş sıcaklık.
  2. slayerk

Tamamdır, ben de bunu merak ediyordum, teşekkür ederim. Öne takacağım ya performans ne kadar düşer
  3. slayerk

Arkada olduğu zaman içeri hava çekmeyecek mi, sanırım konumu yanlış anladınız, her türlü hava çekecek içeriye, sadece fanlar-radyatör-kasanın önü mü olsun, radyatör- fanlar-kasanın önü mü olsun dedim
  4. slayerk

Neden hocam
  5. slayerk

Yön olarak değil, havayı her türlü içeri çekecek ancak fanlar kasanın içinde mi yoksa dışarda mı olsun
  6. slayerk

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Corsair iCue H150 Sıvı soğutmayı aldım, kasamın üstünde yer yok. Ön tarafa takacağım. Fanların konumu kasanın ön kapağı ile radyatör arasında mı olsun yoksa kasanın içine doğru olan yönde mi olsun?
  7. slayerk

Yardım Corsair H100 240mm 1700₺

Arkadaşlar 1700₺ sıfır kapalı kutu, 2 yıl garantili. Sizce nasıl? R5 7600x için alacağım yeter mi?
  8. slayerk

Yardım Bu sıvı soğutma ryzen 5 7600x için yeter mi

Fiyat nasıl sizce
  9. slayerk

Yardım Bu sıvı soğutma ryzen 5 7600x için yeter mi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-corsair-icue-h100-rgb-cw-9060053-ww-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1474407989.html 1700₺’ye sıfır kapalı kutu alacağım
Top Bottom