Neler Yeni

360MM Sıvı Soğutma Montajı Hk.

slayerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Beritan Korkusuz
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Corsair iCue H150 Sıvı soğutmayı aldım, kasamın üstünde yer yok. Ön tarafa takacağım. Fanların konumu kasanın ön kapağı ile radyatör arasında mı olsun yoksa kasanın içine doğru olan yönde mi olsun?

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Fanlar içeri doğru bakarsa sıcak havayı dışarı üfler.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Fan içeride olsun

slayerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Beritan Korkusuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanlar içeri doğru bakarsa sıcak havayı dışarı üfler.
Yön olarak değil, havayı her türlü içeri çekecek ancak fanlar kasanın içinde mi yoksa dışarda mı olsun

louis bloom

80+ Silver
Yön olarak değil, havayı her türlü içeri çekecek ancak fanlar kasanın içinde mi yoksa dışarda mı olsun
dış kısmında tabii ki radyotörün arkasına takma

louis bloom

80+ Silver
ust tarafin zaten dolu diyosun eger ust tarafina iceriye hava cekecek bir fanda takamiyorsan bir tek radyotor fanlari kaliyor radyator iceri hava cekimini daha da engelleyecek ve zaten radyatorude mantiksiz sogutmus olacaksin sogukasida zorlasacak radyotorun

slayerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Beritan Korkusuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ust tarafin zaten dolu diyosun eger ust tarafina iceriye hava cekecek bir fanda takamiyorsan bir tek radyotor fanlari kaliyor radyator iceri hava cekimini daha da engelleyecek ve zaten radyatorude mantiksiz sogutmus olacaksin sogukasida zorlasacak radyotorun
Arkada olduğu zaman içeri hava çekmeyecek mi, sanırım konumu yanlış anladınız, her türlü hava çekecek içeriye, sadece fanlar-radyatör-kasanın önü mü olsun, radyatör- fanlar-kasanın önü mü olsun dedim

louis bloom

80+ Silver
Arkada olduğu zaman içeri hava çekmeyecek mi, sanırım konumu yanlış anladınız, her türlü hava çekecek içeriye, sadece fanlar-radyatör-kasanın önü mü olsun, radyatör- fanlar-kasanın önü mü olsun dedim
hocam ayni sivi sogutmayi kullaniyoruz

eger uste takmak isterseniz fanlar aynen bu sekilde olmali :

96FD7E55-2E2C-4DBC-82C1-D5BF88C76F41.jpeg

eger one takmak isterseniz fanlar aynen bu sekilde one bakik olmali :

97D03013-2CFB-4CCF-AC8D-7E2BEB1E642C.jpeg

slayerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Beritan Korkusuz

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Tamamdır, ben de bunu merak ediyordum, teşekkür ederim. Öne takacağım ya performans ne kadar düşer
Fanlar arkadaşın dediği gibi takıldığı takdirde işlemcinin ürettiği sıcak havayı kasanın içine doldurmuş oluyorsun ama fanlar dışarıda olduğu için soğuk havayida içeriye almış oluyorsun. Notrleme gibi bir şey

louis bloom

80+ Silver
Tamamdır, ben de bunu merak ediyordum, teşekkür ederim. Öne takacağım ya performans ne kadar düşer
uste takma sansiniz yoksa one takin ama ben sirf bu olay icin kasa degistirdim :(

slayerk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Beritan Korkusuz
uste takma sansiniz yoksa one takin ama ben sirf bu olay icin kasa degistirdim :(
Corsair 4000d airflow var sıfır kapalı kutu 1250₺’ye bulmuştım. Bence sorun olmaz, %3-4 oynuyormuş sıcaklık.

Top Bottom