Arama sonuçları: *

1. S

EL CAPİTAN HEDİYESİ WRAİTH PRİSM

İncehesapla olan sorunum için ilgilendiği ve ürün gönderimine katkı sağladığı için @Abdullah Hacıgül kardeşime teşekkür ediyorum.
  2. S

Hayırlısı kardeşim. Hala bir gelişme kaydedemedik malesef.
  3. S

Sipariş ekranını yüklemiştim ama önceki mesajlarda kaldığı için görülmemiş olabilir.
  4. S

Bu kadar insanı ciddiye alıp bir cevap verir diye umuyorum. Bakalım göreceğiz...
  5. S

Dünden beri bir gelişme yok. Donanım arşivi de sorunları görmezden geldiğinde sorun kalmadığını düşünüyor sanırım. @Abdullah Hacıgül
  6. S

Bu durumda @Abdullah Hacıgül'den çözüm bekliyorum. Umarım makul bir zamanda görür mesajımı.
  7. S

Evet farkındayım. Ama ben konuyu açtıktan sonra aktif olmuştur illa ki. O olmasa bile forumu takip eden yönetici, moderatör felan var, sonuçta donanım arşivi dediğimiz bir kişi değildir sanırım.
  8. S

Özelden yazdım daha önce defalarca ama artık buradan da görmüş olduğunu düşünüyorum. Bu kadar insan görüp de onların görmemiş olması pek mümkün değil sanırım.
  9. S

Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için arkadaşlar.
  10. S

@Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül arkadaşlar sizler donanım arşivi olarak bir sistem tanıtıp hediye verileceğini söylediniz ve bir çok insana işlemci soğutucu hediyesi ulaşmadı. Hediye alamayanlardan çoğuna anlaşmış olduğunuz tedarikçi firma hediye çeki verdi. Ben işlemci...
  11. S

@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz bir sonuç alabilecek miyiz?
  12. S

doğru söylüyorsun yanlış yazmışım. sipariş tarihim 19.04.2020 1594662757
  13. S

Karantinna dönemlerinde defalarca aradım, halledeceğiz, göndereceğiz dediler. Şimdilerde de mesai saatlerinde arayamıyorum. Mesajla da olan bunlar.
  14. S

Sonuç olarak bu işi incehesap ile halledemiyoruz. Sistem yanında hediye verilmesi konusunda garantör olarak son çare bu platforma geldim. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz.Gerekli desteği vererek görüşeceklerini umuyorum.
  15. S

faturaya soğutucu yazmamışlar. Soğutucu gelen kişilerin faturasına soğutucu eklenmiş mi?
  16. S

1594657620 @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  17. S

İlk 250 konusunda tereddüt yok, mevzu o değil. 123 kişi olarak hesapladığın kişiler hepsi el capitan değil arada başka ürün siparişleri de var. İncehesap ilk 250'de olduğumu kabul ediyor, işlemci soğutucuyu göndereceğim dedi ama 3 aydır bu konuda hiçbir eylemde bulunmadı. 1594656878 19:14...
  18. S

O konuda zaten bir sıkıntı yok, kendileri de bunun aksini iddia etmediler. Mouse hediyesi geldi ancak işlemci soğutucudan haber yok.
  19. S

2 saat sonrasında almıştım.
  20. S

Bana onu da teklif etmiyorlar, sadece otomatik mesaj gönderiliyor. Ne yazarsam yazayım otomatik mesajla"ilgili departmana bilgi verildi"diyor. 1594655618 @White Ravens
Top Bottom