@Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül arkadaşlar sizler donanım arşivi olarak bir sistem tanıtıp hediye verileceğini söylediniz ve bir çok insana işlemci soğutucu hediyesi ulaşmadı. Hediye alamayanlardan çoğuna anlaşmış olduğunuz tedarikçi firma hediye çeki verdi. Ben işlemci soğutucuyu 3 aydır bekliyorum, ancak firma alışverişin üzerinden 3 ay geçmesi nedeniyle potansiyel müşteri portföyünden beni çıkarmış olup mesajlarımı görmezden geliyor. Donanım arşivini kim yönetiyor bilemiyorum ama instagram, mail ve son olarak da forumdan size ulaşmaya çalışıyorum, siz de soruna çözüm üretmekten kaçınıp aldığım günü sehven yanlış yazmam gibi bir hatayı görüp başka da bir şeye cevap vermiyorsunuz. Ortada bir problem var ve kimse bu problemin çözümü ile ilgilenmiyor, yazıda ve başka şeylerde hata arayıp benim yanılıyor olmamı bekleyip konuyu görmezden geliyorsunuz.
Sistem tanıtım videosunda hediye, indirim gibi şeylerden bahsediyorsunuz ve biz de piyasaya göre bir değerlendirme yapıp ürün satın alıyoruz. Ürün tanıtımı veya satışında firmayla bir anlaşmanız varsa 1 kişi bile sorun yaşadığı zaman çözümü için elinizden geleni yapmanızı beklerdim, kaldı ki ben ilk yaşadığım sorunda foruma düşüp de boş lakırtı etmedim, ortalığı ayağa kaldırmadım. Sistemi bize tanıtıp tavsiyede bulunan kişiler olarak son çare olarak bu foruma geldim, derdimi anlattım. Arşivinizi biraz kurcaladım ve sistem alışverişinde sıkıntı yaşayan kişilerin açtığı konuların silindiğini gördüm.
Konuyla ilgilenmeyip, görmezden geldiğiniz için teşekkür ederim. İnsanlar ne kadar samimi olduğunuzu bu mesajımı okuduklarında göreceklerdir, tabi silmezseniz...