Arama sonuçları: *

1. snowless

Fanın ucu kırıldı sorun olur mu

Hocam performansını ciddi şekilde düşürür. Pcnin ısı değerlerine bakıp problem olup olmadıgına karar verilebilir fakat 1672348280 Birde sogutucudan kastın hangi sogutucu fan ?
  2. snowless

Kurumuş termal macun nasıl temizlenir?

Dostum ıslak mendille komple macunu temizliceksin. Nemli kalmasın diye peceteyle sil dedim sana
  3. snowless

Kurumuş termal macun nasıl temizlenir?

Islak mendille sil yavasca. Sonra peceteyle üzernden geç
  4. snowless

Yardım Gt301 Sıvı Soğutma Önerisi

satılmıyor kı hocam şuanda. stogu bitti
  5. snowless

Öneri Bu Sıvı Soğutucu Gerekli miydi ?

hocam zahmetınden degıl. ömrü kısalmasın babında dusunmustum
  6. snowless

stok fan kullanıyorum hocam bu arada 1657313565 tamamdır. teşekkür ediyorum dostum
  7. snowless

hocam 1. soruyu sılmıstım araştırma yapınca ahhahshd hocam cunku suankı sıcaklıklar normal hanı kullanıp eskıtmek ıstemıyorum. 1657313392 hocam urun arızal gelırse ve farkettıgımde gec olursa ?
  8. snowless

tamamdır hocam bir sonrakı işlemcide kullanmaya başlarım. gelince bir test edeyim calısıp calısmadıgını o zaman
  9. snowless

hocam valorantta 60 , fifa 2022de 65-72 derece aralarında gezınıyor. sogutucuyu almamın sebebı indirim icindi. 910tlye aldım bahsettiğim sogutucuyu. 1657312870 kafama takılan soruları maddeler halınde yazdım zaten. yardımcı olma şansınız varsa cok mutlu olurum
  10. snowless

bilgisi olan dostum var mı ?
  11. snowless

Dostlar selam size birkaç sorum var. NZXT Kraken X53 240mm Aio RGB Soğutucu aldım. 2)işlemcim i5 10400f , rx6600 sisteme sahibim. İşlemcime göre fazla bir soğutucu farkındayım fakat indirimde görünce almak istedim Sizlerce soğutucuyu bu işlemcide kullanıyım mı yoksa bı sonrakı işlemci için...
  12. snowless

Kasama bu soğutucu uyar mı ?

.
  13. snowless

.
  14. snowless

Bilgisi olan dostlarım var mı ? 1656675431 +
  15. snowless

Sogutucu olarak iyi peki sizce ?
  16. snowless

Dostlar sistemim ve kasam ; Rx6600 , i510400f , msı z590 tomahawk wifi , 3200mhz ram. Resimde eski anakartım mevcut onu da göz önüne alın lütfen. Güncel resmini cekmedim. Tek anakart farklı Kasada kaplanılan alanı görüyorsunuz . Rgb delta corsair kasa. Dark Freezer X129 Intel -Düşündüğüm...
  17. snowless

Uygun fiyatlı sivi sogutma onerisi

120 alacağına kule tipi al.
  18. snowless

Çözüldü✓ Bu kasa fanı alınır mı?

Al bencede
  19. snowless

UCUZA sıvı soğutucu nasıl

Teşekkürler . Hocam birde anakartım z590 tomahawk. Sogutucudan cıkan rgb kablosu icin giriş var mı emin olamadım. Bilginiz var mıdır
  20. snowless

UCUZA sıvı soğutucu nasıl

Hocam stok fanda oyunda 70 derece alıyorum. Bu darkın fanıyla kaç derece fark eder sizce ?
Top Bottom