Fotoğraf atsan daha iyi olurArkadaşlar selam bir soğutucu fanın bir pervanesinin ucu kırılmış ama çalışıyor sorun olur mu acaba ?
yani allah gaming gen teknik servisinden razı olsun power suply değişmişler hiç bir kablo takılı değil kasanın ekran kartının kızağını unutmuşlar artık uğraşmak istemiyorum cidden 3 ay çekebildimHocam performansını ciddi şekilde düşürür. Pcnin ısı değerlerine bakıp problem olup olmadıgına karar verilebilir fakat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde sogutucudan kastın hangi sogutucu ?
yani allah gaming gen teknik servisinden razı olsun power suply değişmişler hiç bir kablo takılı değil kasanın ekran kartının kızağını unutmuşlar artık uğraşmak istemiyorum cidden 3 ay çekebildim
kasa fanları stabil boyutta mı fark eder mi ?Öyle pek çalıştırmayı önermem denge sorunu olacaktır o hızlarla döne döne bir zaman sonra kırılıp içeriye girerse parça o hızla pc nin önemli yerine gelip bozabilir git 50 TL ver al fan.
kasa fanı stabil mi herhangi bir fan olur mu acaba ?üstteki arkadaşın dediği gibi merkez kaç kuvveti eşit dağılmaz içindeki döner mekanizmaya zarar verir hepsinin ucunu aynı oranda kırman gerekir tabi o zamanda fanın ne anlamı kalır
kasa fanları genelde 120mm 140mm olur cetvel ile ölçebilirsin kırılan fanının bağlantı kablosuna sahip bir fan alıp takarsın sorun olmaz ama almışken uzun ömürlü sessiz bi fan almaya dikkat etkasa fanları stabil boyutta mı fark eder mi ?
kasa fanı stabil mi herhangi bir fan olur mu acaba ?
sadece 1 fanın kırıldıhttps://m.n11.com/urun/rampage-fan-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Al bu fandan 2 tane tak kanka ucuz ve iyi
2 tane 120 taksan yeterlidir kasan mesh ise
Önericem beklekasa fanı stabil mi herhangi bir fan olur mu acaba ?