Neler Yeni

Fanın ucu kırıldı sorun olur mu

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Umut
Arkadaşlar selam bir soğutucu fanın bir pervanesinin ucu kırılmış ama çalışıyor sorun olur mu acaba ?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Hocam performansını ciddi şekilde düşürür. Pcnin ısı değerlerine bakıp problem olup olmadıgına karar verilebilir fakat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde sogutucudan kastın hangi sogutucu fan ?

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam performansını ciddi şekilde düşürür. Pcnin ısı değerlerine bakıp problem olup olmadıgına karar verilebilir fakat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde sogutucudan kastın hangi sogutucu ?
yani allah gaming gen teknik servisinden razı olsun power suply değişmişler hiç bir kablo takılı değil kasanın ekran kartının kızağını unutmuşlar artık uğraşmak istemiyorum cidden 3 ay çekebildim

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
yani allah gaming gen teknik servisinden razı olsun power suply değişmişler hiç bir kablo takılı değil kasanın ekran kartının kızağını unutmuşlar artık uğraşmak istemiyorum cidden 3 ay çekebildim

Öyle pek çalıştırmayı önermem denge sorunu olacaktır o hızlarla döne döne bir zaman sonra kırılıp içeriye girerse parça o hızla pc nin önemli yerine gelip bozabilir git 50 tl ver al fan.

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Umut
Öyle pek çalıştırmayı önermem denge sorunu olacaktır o hızlarla döne döne bir zaman sonra kırılıp içeriye girerse parça o hızla pc nin önemli yerine gelip bozabilir git 50 TL ver al fan.
kasa fanları stabil boyutta mı fark eder mi ?

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
üstteki arkadaşın dediği gibi merkez kaç kuvveti eşit dağılmaz içindeki döner mekanizmaya zarar verir hepsinin ucunu aynı oranda kırman gerekir tabi o zamanda fanın ne anlamı kalır

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Umut
üstteki arkadaşın dediği gibi merkez kaç kuvveti eşit dağılmaz içindeki döner mekanizmaya zarar verir hepsinin ucunu aynı oranda kırman gerekir tabi o zamanda fanın ne anlamı kalır
kasa fanı stabil mi herhangi bir fan olur mu acaba ?

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
kasa fanları stabil boyutta mı fark eder mi ?
kasa fanları genelde 120mm 140mm olur cetvel ile ölçebilirsin kırılan fanının bağlantı kablosuna sahip bir fan alıp takarsın sorun olmaz ama almışken uzun ömürlü sessiz bi fan almaya dikkat et

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799