Arama sonuçları: *

1. sveaz

Yardım Pompa fanı yavaşlayıp duruyor.

bios ayarlarını kontrol etmelisin dostum normalde işlemci fanı kapanmaz ama belkide watt ı düşük geldği için pompayı kapatıyordur biostan işlemci fanını fulle muhtemelen sorunun düzelicektir
  2. sveaz

thermalright assassin 120 se

kanka 2 fanın birleştirme ucu var ona takıp cpu fan kısmına takıcaksın anakartın
  3. sveaz

thermalright assassin 120 se

hangi aşamada takıldın dostum?
  4. sveaz

Çözüldü✓ Merhabalar Yeni Soğutma Aldım Ancak

kankam boruların çıkışı hiçbir zaman üst tarafta olmamalı eğer sistemde hava varsa pompa sadece havayı çeker aşağıya bakması lazım
  5. sveaz

2 soğutucu arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz

kankam kendini zora sokmayacaksa bence deepcool al eğer sokar diyorsan thermalright ta çok güzel bir marka
  6. sveaz

2 soğutucu arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz

. 1707616043 gaming gen trdekiş 850tl idi iki fanlı modeli var bende 800 liraya aldım daha 1 ay olmadı cok iyi soğutuyor tavsiye ederim deep cool a diyebileceğim bir şey yok yıllardır adamlar en iyi soğutucuları yapıyorlar :D
  7. sveaz

3 yeni kasa fanı aldım fakat pin yuvalarını anakartıma takamıyorum

hayır bunlar molex girişli psudan gelen molex kablosuna takmanız gerekiyor fanların fotoğrafını atabilirmisiniz acaba
  8. sveaz

KASA SICAKLIĞIM KAFAMI KARIŞTIRDI

kankam işlemci soğutucusu işlemcinin üzerindeki ısıyı termal macun vasıtası ile kendi üzerine alır ve üzerindeki aluminyum kanatlarına dağıtır o kanatları da fan sayesinde soğutur yani işlemci soğutucusunun sıcak olması kadar normal bir durum yok hatta sıcak olmazsa problem var xd
  9. sveaz

1k 1.5k ya soğutma önerisi

onun fiyatına deepcoolun 120mm sıvı soğutması var ya o nasıl olur acaba 1701867082 https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-le300-marrs-led-120mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44014?gad_source=4&gclid=Cj0KCQiAsburBhCIARIsAExmsu4Fz09aauZS1xu0yoBU0K_myb8wQQ8MLvflmWcJL6cRrOSoD8ghNGUaAi0FEALw_wcB
  10. sveaz

reis biliyorum 13600kf alıcam onun için istiyorum şimdiden yatırım maksatlı bide stok soğutucusundan hiç memnun kalmadım bunun 1701866929 ama düşünsene corsair olanını taktığımı -4 derecede falan çalışır heralde
  11. sveaz

arkadaşlar bütçem bu kadar daha fazla aşamam 2. el de olur sıvı soğutma vs öneriniz varsa açığım kullandığım işlemci 12100f acaba 360mm radyatörlü sıvı soğutma mı alsam diye düşünüyorum fiyatına değer mi?
  12. sveaz

Yardım Islemci sogutucusunu soktum takamiyorum

lan dur foto at ilk önce nasıl takamıyon
  13. sveaz

rampage termal macunlar bu kadar kötümü

hocam fabrika çıkışlı macun olduğu için macun alışmıştır artık ta ondan derecesi daha düşüktür düzeltmeniz için kesinlikle cooler master master gel reguları tavsiye ederim
  14. sveaz

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucunun kablosunu nereye takıcam

tek giriş yetiyor hocam 1685369773 buraya takıcaksınız hocam pardon sys değil
  15. sveaz

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucunun kablosunu nereye takıcam

hocam sol atta sys fan 1 var oraya takıcaksınız
  16. sveaz

İşlemci boşta 85 derecede çalışıyor

sıvı soğutmanın üzerindeki koruma stickerini çıkardın mı?
  17. sveaz

BENDE BİR FAN BUNU KASAYA TAKSAM İŞE YARAR MI ?

kasada kaç tane fan var bide fanların kaç tanesi içeriye kaç tanesi dışarıya üflüyor?
  18. sveaz

Çözüldü✓ Ekran kartı yeterince hava alıyor mu?

anakartı aşağıya alamazsın bundan dolayı da muhtemlen soğutucuyu yukarı takamazsın yada zor olur bak şu anda radyatörün takılı olduğu yerin altında boş yer var oraya da bir fan ekle içeri versin ama havayı tek egzoz fanı yeter bu kasaya
  19. sveaz

GameBooster TITAN 360 sıvı soğutucu VENTO VG20A kasaya sığar mı ?

kanka şurdan hesapla kasanın üst tarafına 2 tane 12cm lik fan takılacak kadar boşluk varmı varsa takılır
Top Bottom