Neler Yeni

rampage termal macunlar bu kadar kötümü

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
iki gün önce zorunluluktan vatan bilgisayardan rampage termal macun almak zorunda kaldım fakat 75/80 dereceye çalışan bilgisayar 95/100 dereceleri görmeye başladı ve daha önceki termal macun 4 yıl önce değişmiş o zamanın kaliteli macunlarından biriymişti ama modelini hatırlamıyoruz neden laptop bu kadar ısınmaya başlamış olabiilir

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
Değişir. Doğru olmadığını biliyorum ancak üzerinde yazan iletkenlik değeri nedir? Soğutma borularını eşit derecede sıktığınıza emin misiniz? Her ne kadar kötü olsa da 95-100 derece biraz zor sanki

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değişir. Doğru olmadığını biliyorum ancak üzerinde yazan iletkenlik değeri nedir? Soğutma borularını eşit derecede sıktığınıza emin misiniz? Her ne kadar kötü olsa da 95-100 derece biraz zor sanki
aynen hocam 1.63m/k yazıyor ama yinede 4 yıllık kuru bir macunda iyidir diye düşünüyorum ki laptop 11 yıllık i7 yani aslında çok ısınmayan bir laptop gaming vs. değil

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
1.63 yine de bayağı bir düşük hocam. Bir mx4 sıkılsa düzeleceğini düşünüyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
Hacı
Dandik hocam normal yani.
MX-4 alıp ısı sorunundan Tamamen kurtulabilirsiniz.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
1.63 yine de bayağı bir düşük hocam. Bir mx4 sıkılsa düzeleceğini düşünüyorum.
hocam onu şuan yapamıyorum çünki yeni bir şehire taşınmak zorunda kaldım ve buraları hiç bilmiyorduk antalyada yeşildere mahhaslesi çok sıkıntılı bir yermiş kargolar buraya teslimat yapmıyor ondan dolayı vatandan almak zorunda kaldım zaten eve geldiğimde uzerindeki değeri okuyunca şok oldum diyebilirim ama yinede üzerindeki macundan iyi olması lazım macunu resmen kazidim taşlaşmıstı artık

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam o zaman belki vidaları tam sıkmamış olabilirsiniz. Tek bir vidayı tek seferde değil de sırayla azar azar sıkmayı deneyebilir misiniz.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
ahmet hüda
hocam onu şuan yapamıyorum çünki yeni bir şehire taşınmak zorunda kaldım ve buraları hiç bilmiyorduk antalyada yeşildere mahhaslesi çok sıkıntılı bir yermiş kargolar buraya teslimat yapmıyor ondan dolayı vatandan almak zorunda kaldım zaten eve geldiğimde uzerindeki değeri okuyunca şok oldum diyebilirim ama yinede üzerindeki macundan iyi olması lazım macunu resmen kazidim taşlaşmıstı artık
ben imzamdaki macunla hiçbir sorun yaşamıyorum değerlerim gayet normal

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
hocam fabrika çıkışlı macun olduğu için macun alışmıştır artık ta ondan derecesi daha düşüktür düzeltmeniz için kesinlikle cooler master master gel reguları tavsiye ederim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Hocam o zaman belki vidaları tam sıkmamış olabilirsiniz. Tek bir vidayı tek seferde değil de sırayla azar azar sıkmayı deneyebilir misiniz.
Dandik hocam normal yani.
MX-4 alıp ısı sorunundan Tamamen kurtulabilirsiniz.
hocam fabrika çıkışlı macun olduğu için macun alışmıştır artık ta ondan derecesi daha düşüktür düzeltmeniz için kesinlikle cooler master master gel reguları tavsiye ederim
ben imzamdaki macunla hiçbir sorun yaşamıyorum değerlerim gayet normal
benim hatam arkadaşlar fan soketini takmamışım değerler düzeldi şuan 60derecede çalışıyor macun çokda kötü değilmiş

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,459
İsim
Hamza Ziya Üstün
Kontrol etmek neredeyse her zaman işe yarar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
ahmet hüda
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,246
Üyeler
168,271