Arama sonuçları: *

1. tRpSanctuary

NZXT Sıvı soğutmanın modelini bulamıyorum

Ürünü aldım ve kullanıyorum. Değerler çok çok iyi Ryzen 5900x için.
  2. tRpSanctuary

NZXT Sıvı soğutmanın modelini bulamıyorum

Merhaba. Ekteki soğutmayı almaya karar verdim. Diğer tüm sıvı soğutmaları inceledim ve hepsini kendimce bir sebepten dolayı eledim. Arctic'i pompası Rgb olmadığı için eledim. Sormak istediğim bu ürünün soğutma testlerini izlemek istiyorum ancak modelini yazsam da youtube da ya da reddit de...
  3. tRpSanctuary

NZXT Kraken 360 vs Corsair H150 360

Evet dediğim gibi Lian Li belki de en iyi performansı veriyordur ancak Silverstone içinde aynısını söylemişlerdi. 10 ayda elimde patladı lanet soğutucu ^^ Arctice güveniyorum ancak dediğim gibi kasama uymuyor görsel olarak. Çok para döktüm 1-2 yıl önce görüntüsü için falan ve soğutucu yüzünden...
  4. tRpSanctuary

Hocam söylediğim gibi her soğutucuyu inceledim ve Arctic'i kasam full rgb olduğu için ve Arcticin pompasında rgb olmadığı için eledim. Artı olarak gösterilen radyatör kalınlığı kasama sığsa da çok büyük olması da benim için eksi bir durum. Lian Li ise Silverstone'dan dilim yandığı için kolay...
  5. tRpSanctuary

Aradığım cevap :D Peki NZXT'yi tercih edeceğim yalnız garanti olayı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Sinerjinin güvenilir olduğunu biliyorum ancak yetkili servisleri kim bulamadım.
  6. tRpSanctuary

Anladım hocam bende dedim ki kötü bir soğutucu mu neden ederi 2700 diyorsunuz? İkisi de 360mm. Led ekran dolayısıyla mı NZXT'e değer?
  7. tRpSanctuary

İkisi de 360mm iken neden Corsaire o para verilmez dediniz hocam? Corsair marka PSU, kulaklık ve klavye kullanıyorum ve oldukça kaliteli. Sebebinizi belirtebilir misiniz? Neden? -Ek olarak NZXT için garanti konusunu anlayamadım. Bir sıkıntı yaşadığımda Türkiyede garanti sağlıyorlar mı? Yetkili...
  8. tRpSanctuary

Bu iki soğutmadan hangisini önerirsiniz? Görsellik olarak bakmayın lütfen. Nzxt'nin ekranının olmasını da bir artı olarak saymayın. Benim için önemli olan sağlamlığı, soğutması ve garantisi. Son olarak lütfen başka marka önermeyin. Tüm sıvı soğutmaları inceledim ve hepsini kendimce bir sebepten...
Top Bottom