Neler Yeni

NZXT Kraken 360 vs Corsair H150 360

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Berkay
Bu iki soğutmadan hangisini önerirsiniz? Görsellik olarak bakmayın lütfen. Nzxt'nin ekranının olmasını da bir artı olarak saymayın. Benim için önemli olan sağlamlığı, soğutması ve garantisi. Son olarak lütfen başka marka önermeyin. Tüm sıvı soğutmaları inceledim ve hepsini kendimce bir sebepten eledim.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe
Corsair'e o para verilir mi? Yavaşşşş bir kaç ayöncesine kadar 2700 tl idi syoğu bitti diye bu fiyatlarda. NZXT alabilirsin.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İkisi de alanında iyi ama ben nzxt derdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Corsair'e o para verilir mi? Yavaşşşş bir kaç ayöncesine kadar 2700 TL idi syoğu bitti diye bu fiyatlarda. NZXT alabilirsin.
İkisi de 360mm iken neden Corsaire o para verilmez dediniz hocam? Corsair marka PSU, kulaklık ve klavye kullanıyorum ve oldukça kaliteli. Sebebinizi belirtebilir misiniz?
İkisi de alanında iyi ama ben nzxt derdim
Neden?
-Ek olarak NZXT için garanti konusunu anlayamadım. Bir sıkıntı yaşadığımda Türkiyede garanti sağlıyorlar mı? Yetkili servisleri kim bilgi bulamadım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,140
İsim
kilan embappe
İkisi de 360mm iken neden Corsaire o para verilmez dediniz hocam? Corsair marka PSU, kulaklık ve klavye kullanıyorum ve oldukça kaliteli. Sebebinizi belirtebilir misiniz?

Neden?
-Ek olarak NZXT için garanti konusunu anlayamadım. Bir sıkıntı yaşadığımda Türkiyede garanti sağlıyorlar mı? Yetkili servisleri kim bilgi bulamadım.
O soğutucu ederinden fazla, mesajımı okumuyor musunuz? 2 ay önce 2700 tl idi o soğutucu ederi de o zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Berkay
O soğutucu ederinden fazla, mesajımı okumuyor musunuz? 2 ay önce 2700 TL idi o soğutucu ederi de o zaten.
Anladım hocam bende dedim ki kötü bir soğutucu mu neden ederi 2700 diyorsunuz? İkisi de 360mm. Led ekran dolayısıyla mı NZXT'e değer?

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Anladım hocam bende dedim ki kötü bir soğutucu mu neden ederi 2700 diyorsunuz? İkisi de 360mm. Led ekran dolayısıyla mı NZXT'e değer?
Pompa basıncı cfm değeri pompa üretim nesli birde ekranlı oluşu tabi 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Berkay
Pompa basıncı cfm değeri pompa üretim nesli birde ekranlı oluşu tabi 😅
Aradığım cevap :D Peki NZXT'yi tercih edeceğim yalnız garanti olayı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Sinerjinin güvenilir olduğunu biliyorum ancak yetkili servisleri kim bulamadım.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aradığım cevap :D Peki NZXT'yi tercih edeceğim yalnız garanti olayı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Sinerjinin güvenilir olduğunu biliyorum ancak yetkili servisleri kim bulamadım.
Gayet güvenilir alabilirsiniz rahatlıkla

milenix

80+ Gold
İkiside o fiyatı asla ve asla etmez. NZXT görüntüsü olarak belki eder.
Garanti desen Arctic'in üzerine firma yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cihan Berkay
İkiside o fiyatı asla ve asla etmez. NZXT görüntüsü olarak belki eder.
Garanti desen Arctic'in üzerine firma yok.
Hocam söylediğim gibi her soğutucuyu inceledim ve Arctic'i kasam full rgb olduğu için ve Arcticin pompasında rgb olmadığı için eledim. Artı olarak gösterilen radyatör kalınlığı kasama sığsa da çok büyük olması da benim için eksi bir durum. Lian Li ise Silverstone'dan dilim yandığı için kolay kolay tercih edeceğim bir marka olmayacak. Keza görüntüsü de hoşuma gitmedi.

milenix

80+ Gold
Hocam söylediğim gibi her soğutucuyu inceledim ve Arctic'i kasam full rgb olduğu için ve Arcticin pompasında rgb olmadığı için eledim. Artı olarak gösterilen radyatör kalınlığı kasama sığsa da çok büyük olması da benim için eksi bir durum. Lian Li ise Silverstone'dan dilim yandığı için kolay kolay tercih edeceğim bir marka olmayacak. Keza görüntüsü de hoşuma gitmedi.
h150 o fiyatı etmez ki 2 ay öncesin 2800 liraydı. Daha üstü fiyat etmez. NZXT'de o kadar iyi bir soğutmaya sahip olduğu söylenemez. Lian Li Galahad en sessiz ve performanslı çalışanı sonra Artic Liquid Freezer II gelir. İlla ikisi arasındansa Kraken.

Top Bottom