Arama sonuçları: *

1. U

Thermalright Peerless Assassin 120 soğutucuya 3. Fan takmak

hocam şöyle bir şey var mesela siz performansı yüksek bir fan istiyorsanız aynı fiyat içerisinde maalesef rgb tarzı işlerden vaz geçmeniz gerekiyor ya da sessiz fan olmuyor id cooling af 125k ya da arctic p12 öneririm ikiside fluid dynamic bearing kullanıyor daha sessizler vb artı olarak...
  2. U

hepisini çıkartmanıza gerek yok hocam en sağdakini çıkartsanız bile dediğim mantık olarak doğrulayabilir soldan sağa sırayla 1. ve 2. fan sıcak havayı atabilir ama 3. fanın hiçbir şekilde artısı yok eğer dediğim olursa ordaki fanı egzoz fan yerine koyarsanız ekstra set almanıza da gerek kalmaz...
  3. U

hocam gözünüzü seveyim daha ne istiyorsunuz gayet güzel sıcaklıklar sadece ses seviyesini arttırsınız etki olarak 1 2 derece bellllki onun dışında en önemlisi radyatöre havayı veren ilk fan zaten diğerleri bir nevi egzoz fan görevi görüyor. ayrıca üst bölgenin en sağ tarafındaki fan, kasanın ön...
  4. U

gereksiz olur hem fan teli almanız gerekir hem de ben denediğimde cızırtı yapıyordu kullandığım fana göre de değişebilir ama onun yerine daha kaliteli fanlar taksanız çok daha iyi performans alırsınız. 1732746357 fazla fan iyi yapmaz zaten 2 tane fan yeterli peerless için isterseniz basınç...
  5. U

Yardım Arkadaşlar lütfen bana yardım edin kararsız kaldım

sıvı soğutma almanıza gerek yok fiyat performans ve uzun ömürlülük açısından kule tipi soğutucular çok daha iyi tercih olacaktır. Belli bir bütçeye kadar olan sıvı soğutmalar ya ömrü kısa ya da performansı çok düşük oluyor. Her türlü kule tipi tercih etmek daha mantıklı olacaktır. Bozulabilecek...
  6. U

Çözüldü✓ Sıvı soğutmadan su sesi geliyo

hocam o zaman ben arctic üzerinden devam ya teşekkür ederim
  7. U

hocam benim için sadece performans ve sessizlik önemli olduğu için sanırım kasa değişince arctic alacağım ya. aralarında 2 kat fiyat farkı var sıcaklık farkını da 3 tane daha p14 alıp push pull vb yaparım diye düşünmüştüm. Arctic böyle bir grafik yayınlamış.
  8. U

kafam çok karıştı sanırım galahad olana basacağım :D ryujiin 3 fiyatına baktım 16k diyor o fiyat nedir hocam. tamam oled ekran falan varda yani o fiyata 4 tane arctic alır üst üste koyar fantezi uygulardım. Ayrıca radyatör kalınlığına bakınca galahad 30mm arctic 38mm radyatöre sahipmiş hocam...
  9. U

hocam o konuda haklısınız ama 3. seride daha iyi borulara sahip değil mi ? Benim için kasada görünüşten çok sessizlik ve performans önemli rgb kullandığım bir şey değil o yüzden kasamı değişirsem arctic almam daha iyi olur diye düşünmüştüm. Ayrıca lianli ile aralarında dediğim fiyat olursa...
  10. U

liquid III 420 mm fluid dynamic fan kullanan yenilenmiş model bi ara 3.5k fiyata satılıyordu. Alcaktım kasama sığmıyor diye alamadım. Hala içimde kaldı hocam push pull bile yaparım diye düşünmüştüm. Hocam siz hangisini tercih ederdiniz ben arctic seviyorum
  11. U

Non-stop Kullanımda Sıvı ve Hava Soğutma karşılaştırması. Sizce Hangisi İyi ?

Hocam orta seviye bir işlemcide hava soğutması gayet iş görecektir ve sıvı soğutmaya karşı çok daha uzun ömürlü olacaktır en basitinden tortu sıvı pompa radyatör gibi sorunlarla uğraşmayacaksınız en fazla ne olur fan değişimi yaparsınız hava soğutma ömürlük bir şey ama yüksek güç gerektiren...
  12. U

Yardım Ryzen 7 9800x3D hava soğutmayla soğutabilir mi?

o konuda haklısınız hocam katılıyorum anakartta hep ucuza kaçılıyor.Kalan bileşenlerde ucuza kaçma konusunda da haklısınız mesela hazır sistemlerin %95 i işlemci ekran kartı dışında diğer bileşenlerden tamamrn kısıyor. bahsetmek istediğim şey phantom fiyatını hak etmez bence hocam commander...
  13. U

ben de peerless kullanıyorum memnunum hocam. Sadece fanlarını p12 ile değiştim. 70 derece büyük bir sorun değil ki zaten ayrıca 7800x3d peerless assassin nasıl 70° tutuyor. Benim işlemcim 90w çekerken 55-60 seviyelerinde geziyor. Neden memnun kalmasınlar ? Sorunuzu mantıksız bulduğum için böyle...
  14. U

mesajlarına baktım anakartı b650 tomahawk wifi sanırsam. iyi bir anakart kullanıyor ayrıca büyük hava soğutmanın anakart ile çok alakası yok arkadaşlar. Ağırlığından dolayı falan diyorsanız kasadan destek alıyor daha çok.
  15. U

p phantom kasasına sığmayabilir , phantom spirit satılmıyor ya da çok pahalı 1200 tl civarına peerless gayet yeterli bir seçenektir aralarında 4 5 derece fark olur en fazla o farkı da 9800x3d rahat şekilde kapatıyor. Anakartı kötüyse diğerleri de yetmez o mantıkla.
  16. U

kaliteli bir 280mm veya üstü bir modele geçmediyseniz iyi bir hava soğutma her türlü sıvı soğutmadan daha uzun ömürlü ve performanslı olacaktır örneğin 280mm arctic falan almadıysanız thermalright & deepcoolun 6 7 bakır borulu olanları işinizi çok çoook rahat görecektir. frost commander kasanıza...
  17. U

Sivi sogutma soguk hava nereye dogru gider ?

hayır hocam montajı doğru yapılmış eğer elinizi kasanın üst gölgesine koyduğunuzda dışarı hava çıktığını hissediyorsanız o tahliye havasıdır hatta sistemi biraz uzun süre stress testine sokarak üst bölgedeki tahliye edilen havanın giderek ısındığını teyit edebilirsiniz. Anormal bir durum olsaydı...
  18. U

kule tipi soğutucu takınca sıcaklık pek değişmedi.

fan hızı değeri de önemlidir hocam. sistem işlemciyi 65 70 derece arasında tutmak için otomatik ayarlamıştır
  19. U

kule tipi soğutucu takınca sıcaklık pek değişmedi.

sıcaklığı fazla takmayın hocam 85-90 olmadıysa sistemden bu sıcaklık arasında çalışmak için optimal fan hızında çalışıyordur. Evet 5500 e göre bir tık fazla değer kasa modeliniz nedir? işlemci montajında termal macunu tam sürememiş de olabilirsiniz ama bu sıcaklık için dert etmeye gerek yok
  20. U

R5 5500 sıcaklık değerleri iyi mi?

değerler iyi hocam sorun yok
Top Bottom